Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

A jeste imao dobru sezonu. Nije on los, svakako daleko od toga da mi je drago sto napusta Fiorentinu, ali nikad mi nije palo na pamet da bi on mogao i blizu toliko da kosta, vjerovatno bi i na 10-12 miliona rekao - ok, nije lose. 

Ima utakmica u kojima djeluje kao najbolji bek na svijetu, a onda onih u kojima je uzasan. Po meni, i nije bek, vec vise wingback [premda moze i stopera u odbrani sa 3 igraca igrati]. 

Ima dobre slobodnjake i fizicki je jak, na papiru bi trebalo da je prototip modernog beka™, ali po meni jednostavno nema dovoljno talenta za tako nesto. 

a jebiga 10-12 miliona bi bilo pre 3-4 godina. sada su druga vremena. plus sto je chelsea skoro u bezizlaznoj situaciji sto se tice kupovine igraca pa daj sta das. lako je tako podici cenu.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, jako smesno.

Nisam skapirao sta je ti tacno smijesno, da li majica sama, ili to 'granata'. Granata bukvalno znaci bordo [as in, boja dresa Torina]. 

Btw, Chelsea izgleda stvarno daje skoro 30 miliona na Alonsa :lol:

Kaki majstori

joj, što ste na tri ćoška... znam šta znači, smešne su mi te lobanje, paklene pomorandže i slične tifo gluposti, stvarno ništa posebno

joj, što ste na tri ćoška... znam šta znači, smešne su mi te lobanje, paklene pomorandže i slične tifo gluposti, stvarno ništa posebno

Samo sam pitao, nisam bui shvatio na sta mislis :)

Lucas Perez.

Bolji je od 1 Vardy-ja garant.

:isuse:

Pa da, Perez ima samo jednu top-sezonu u karijeri, a Krezavi cak jednu. Mene brine to sto dolazi covjek koji je imao isti conversion rate kao i Nosati mada kontam da ce od Ozila et al dobijati nesto bolje lopte nego u Deportivu.

Palace se fino pojacao, mogli bi ne osjetiti gubitak Bolasieja.

Moze li se sta zanimljivo ocekivati danas? Hoce li Pep potrositi jos 300 miliona i tako neuspjesno pokusati da parira konjicu iz drugog dijela Mancestera?

Parira?

PL 15/16

4.City

5.M utd

---------

PL 14/15

2. City

4. M utd

----------

PL 13/14

1. City

7. M utd

salu na stranu, mozda nesto sa Chelsea bude zanimljivo tj. ja tu ocekujem neki dolazak i licno uskostranacki klubaski gde ce Sakho i da li ce?

+1

Definitivno me ovo iznenadilo

Verovatno ima neke veze sa Zahavijem. Torino je njegov klub, a njegovi igraci su i ranije nalazili put do Sitija za velike pare. Mislio sam da je to povezano sa Mancinijem, ali izgleda je u pitanju neka dublja veza.

salu na stranu, mozda nesto sa Chelsea bude zanimljivo tj. ja tu ocekujem neki dolazak i licno uskostranacki klubaski gde ce Sakho i da li ce?

Sako će izgleda u Sanderlend. I naravno zbog karme nećemo da im damo gol kada budemo igrali.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...