189- Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 A jeste imao dobru sezonu. Nije on los, svakako daleko od toga da mi je drago sto napusta Fiorentinu, ali nikad mi nije palo na pamet da bi on mogao i blizu toliko da kosta, vjerovatno bi i na 10-12 miliona rekao - ok, nije lose. Ima utakmica u kojima djeluje kao najbolji bek na svijetu, a onda onih u kojima je uzasan. Po meni, i nije bek, vec vise wingback [premda moze i stopera u odbrani sa 3 igraca igrati]. Ima dobre slobodnjake i fizicki je jak, na papiru bi trebalo da je prototip modernog beka, ali po meni jednostavno nema dovoljno talenta za tako nesto. a jebiga 10-12 miliona bi bilo pre 3-4 godina. sada su druga vremena. plus sto je chelsea skoro u bezizlaznoj situaciji sto se tice kupovine igraca pa daj sta das. lako je tako podici cenu. Link to comment
ducca Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 (edited) Cek, jel me neko zajebava da CFC oce da vrati Luiza za 30m? Evo i Mata po promo ceni, last minute. Edited August 30, 2016 by ducca Link to comment
189- Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 ja se smejao borisu nakon prodaje, sad ce se on smejati meni ; (( Link to comment
ducca Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 I da, happy Deadline day svima. Link to comment
Dr Arslanagić Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Da, jako smesno. Nisam skapirao sta je ti tacno smijesno, da li majica sama, ili to 'granata'. Granata bukvalno znaci bordo [as in, boja dresa Torina]. Btw, Chelsea izgleda stvarno daje skoro 30 miliona na Alonsa Kaki majstori joj, što ste na tri ćoška... znam šta znači, smešne su mi te lobanje, paklene pomorandže i slične tifo gluposti, stvarno ništa posebno Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 joj, što ste na tri ćoška... znam šta znači, smešne su mi te lobanje, paklene pomorandže i slične tifo gluposti, stvarno ništa posebno Samo sam pitao, nisam bui shvatio na sta mislis :) Link to comment
ArleKino Posted August 31, 2016 Author Share Posted August 31, 2016 Lucas Perez. Bolji je od 1 Vardy-ja garant. Pa da, Perez ima samo jednu top-sezonu u karijeri, a Krezavi cak jednu. Mene brine to sto dolazi covjek koji je imao isti conversion rate kao i Nosati mada kontam da ce od Ozila et al dobijati nesto bolje lopte nego u Deportivu. Palace se fino pojacao, mogli bi ne osjetiti gubitak Bolasieja. Link to comment
Jozef K. Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Slimani definitivno bi trebalo u Lester. Biće Lester opet dobar. Mustafi u Arsenal. Pre ovog dana klubovi iz epl potrošili preko milijardu Link to comment
MiddleClass Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Moze li se sta zanimljivo ocekivati danas? Hoce li Pep potrositi jos 300 miliona i tako neuspjesno pokusati da parira konjicu iz drugog dijela Mancestera? Link to comment
radnik Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Parira? PL 15/16 4.City 5.M utd --------- PL 14/15 2. City 4. M utd ---------- PL 13/14 1. City 7. M utd salu na stranu, mozda nesto sa Chelsea bude zanimljivo tj. ja tu ocekujem neki dolazak i licno uskostranacki klubaski gde ce Sakho i da li ce? Link to comment
Malvo Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 +1 Definitivno me ovo iznenadilo Verovatno ima neke veze sa Zahavijem. Torino je njegov klub, a njegovi igraci su i ranije nalazili put do Sitija za velike pare. Mislio sam da je to povezano sa Mancinijem, ali izgleda je u pitanju neka dublja veza. Link to comment
Bright Billy Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Pa i miha je u istoj toj ekipi. Link to comment
copkillah Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 salu na stranu, mozda nesto sa Chelsea bude zanimljivo tj. ja tu ocekujem neki dolazak i licno uskostranacki klubaski gde ce Sakho i da li ce? Sako će izgleda u Sanderlend. I naravno zbog karme nećemo da im damo gol kada budemo igrali. Link to comment
MancMellow Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Zasto ga bataljujete. Mislim, nije da imate Kelinije u odbrani... Link to comment
Kanzas siti zez Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Ne zbog igrackih kvaliteta, sigurno. Napravio je neko sranje u Americi, vrlo verovatno. Sissoko blizu Totnama Link to comment
Recommended Posts