Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Palace odradio dobar posao u prelaznom roku: Benteke, Remy, Mandanda, Townsend, Tomkins.

Jos da Cabaye pocne da igra fudbal i eto njih na sredini tabele.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ultras Granata  :lol:

Nisam skapirao sta je ti tacno smijesno, da li majica sama, ili to 'granata'. Granata bukvalno znaci bordo [as in, boja dresa Torina]. 

Btw, Chelsea izgleda stvarno daje skoro 30 miliona na Alonsa :lol:

Kaki majstori

Edited by gervasius twinkleminkleson

Jedan od najčudnijih transfera u zadnjih 10-20 godina, ok ako Siti želi da ga se reši, ali me čudi da nije našao "bolji" klub, mislio sam da će samo u Englskoj biti dosta zainteresovanih, ipak im je on reprezentativni golman.

+1

Definitivno me ovo iznenadilo

Mislim da ne postoji osoba koju nije iznenadilo, totalno random, bukvalno kao nesto iz osamdesetih ili sa FMa. Na stranu to sto Harta ne cijenim narocito, fakat ima prilicno jaku reputaciju.

Ima prilično jaku reputaciju kiksare, istina. (Edit: Hart, ne Chambers)

Neočekivano je zato što Guardiola uleće pravo niotkuda i odmah na neviđeno tera jednog od starosedeoca, ne bi bilo toliko neočekivano da je ostao Pellegrini pa odlučio da mu treba upgrade. 

Edited by Weenie Pooh

Pa gvardioli se jednostavno ne uklapa u sistem™ pošto je slab sa loptom u nogama. I da je bolji golman nego što jeste vrlo moguće da bi bilo isto.

Nema baš nekog smisla držati igrača u tom slučaju, otprilike će i mangalu isto tako da poklone budzašto.

Edited by Ruxin

Btw, Chelsea izgleda stvarno daje skoro 30 miliona na Alonsa :lol:

kazu oni koji su ga gledali da je bio jedan od boljih bekova u lig. da li je to istina. takodje citam da je valjda prvi ili drugi u ligi po kreiranim sansama kao bek...

takodje citam da je valjda prvi ili drugi u ligi po kreiranim sansama kao bek...

Prošle sezone Alberto Moreno bio prvi u Evropi u toj kategoriji, pa ti vidi.

znaci dolazi na poziciju babe. koji je btw na loanu pa cemo imati tri igraca na toj poziciji, posto je ivanovica ne moguce izbaciti iz tima pa cak i da imamo roberta carlosa u ekipi...odlican rad boarda se nastavlja. 

kazu oni koji su ga gledali da je bio jedan od boljih bekova u lig. da li je to istina. takodje citam da je valjda prvi ili drugi u ligi po kreiranim sansama kao bek...

A jeste imao dobru sezonu. Nije on los, svakako daleko od toga da mi je drago sto napusta Fiorentinu, ali nikad mi nije palo na pamet da bi on mogao i blizu toliko da kosta, vjerovatno bi i na 10-12 miliona rekao - ok, nije lose. 

Ima utakmica u kojima djeluje kao najbolji bek na svijetu, a onda onih u kojima je uzasan. Po meni, i nije bek, vec vise wingback [premda moze i stopera u odbrani sa 3 igraca igrati]. 

Ima dobre slobodnjake i fizicki je jak, na papiru bi trebalo da je prototip modernog beka™, ali po meni jednostavno nema dovoljno talenta za tako nesto. 

Klasična seljačka fora Gvardiole, zavođenje reda u svlačionici, da im pokaže da niko nije nedodirljiv. To je naučio od Živadinovića. Seljačina

Pa nije ga otjerao nego doveo boljeg, ovaj nije htjeo da bude drugi ili treci golman i otisao. Ako je nesto trenerovo pravo onda je to valjda da izabere ko ce mu igrati. Bravo je za red velicina bolji golman, a pogotovo za ovo sto Pep trazi od golmana. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...