ArleKino Posted August 30, 2016 Author Share Posted August 30, 2016 Arsenal izgleda prodao Gnabryja u Bayern. Nadam se da je samo posudba jer je decko veci talenat od Oxa, Walcotta i Iwobija skupa. Wilshere navodno trazio da ode na posudbu, a povod je Samova izjava da Wilshere mora igrati da bi ga zvao u repku. U Arsenalu na 2 centralna vezna prednost imaju Xhaka, Coquelin, Elneny i Cazorla, svakako i Ramsey kad se oporavi, a na poluspicu je Ozil prvi izbor, njegova prva alternativa je Cazorla. Spominje se West Ham, izmedju ostalih. Ne kapiram pricu sa Juventusom, tamo tek nema sta da radi. Link to comment
189- Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Arsenal izgleda prodao Gnabryja u Bayern. Nadam se da je samo posudba jer je decko veci talenat od Oxa, Walcotta i Iwobija skupa. bild valjda piseda ide u bayern pa ga odmah salju u werder na loan. Link to comment
189- Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 naravno, ovo je samo tancredi. bili smo u prici sa gotovo svakim stoperom iz seria a koji bar malo vredi... Link to comment
ArleKino Posted August 30, 2016 Author Share Posted August 30, 2016 bild valjda piseda ide u bayern pa ga odmah salju u werder na loan. Da, pise Werderov sluzbeni engleski account da je Gnabry dogovoren. Meni zao decka, veci je talenat od ova dva engleska muflona. A Tancredi je najveci smecar kad su u pitanju transferi, ne znam je li ikad rekao ista tacno. Link to comment
189- Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 znam, ja sam ga nedavno unfollovovao nakon sto je smarao sa pogbom u united. jedan od deset transfera pogodi i onda to stalno ponavlja. marcos alonso je navodno najblizi u chelsea. brozovic takodje je dosta blizu nakon sto je u inter stigao joao mario. za de vrija ne znam... Link to comment
Mercuzzio Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 (edited) The FA have this afternoon charged Sergio Aguero with alleged violent conduct following his altercation with Winston Reid in City’s 3-1 win over West Ham at the Etihad last weekend. City’s top scorer now has until 6pm tomorrow to contest the charge and, if found guilty, is set to serve a three-match domestic ban. Naravno, vraća se protiv Totenhema... Edited August 30, 2016 by Mercuzzio Link to comment
MancMellow Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Naravno, igraće bez špica ako ga suspenduju. Što je realno gora varijanta. Ovako znaš bar za šta se spremaš. Link to comment
Jeremija Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Jedan od najčudnijih transfera u zadnjih 10-20 godina, ok ako Siti želi da ga se reši, ali me čudi da nije našao "bolji" klub, mislio sam da će samo u Englskoj biti dosta zainteresovanih, ipak im je on reprezentativni golman. Link to comment
Meazza Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Ultras Granata Sta je tu smesno? Link to comment
Dr Arslanagić Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 ma ništa posebno, ta talijanska tifo ikonografija iz prošlog veka mi je uvek mamila osmeh na lice Link to comment
Meazza Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 ma ništa posebno, ta talijanska tifo ikonografija iz prošlog veka mi je uvek mamila osmeh na lice Da, jako smesno. Link to comment
Recommended Posts