Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Arsenal izgleda prodao Gnabryja u Bayern. Nadam se da je samo posudba jer je decko veci talenat od Oxa, Walcotta i Iwobija skupa.

Wilshere navodno trazio da ode na posudbu, a povod je Samova izjava da Wilshere mora igrati da bi ga zvao u repku. U Arsenalu na 2 centralna vezna prednost imaju Xhaka, Coquelin, Elneny i Cazorla, svakako i Ramsey kad se oporavi, a na poluspicu je Ozil prvi izbor, njegova prva alternativa je Cazorla. Spominje se West Ham, izmedju ostalih. Ne kapiram pricu sa Juventusom, tamo tek nema sta da radi.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arsenal izgleda prodao Gnabryja u Bayern. Nadam se da je samo posudba jer je decko veci talenat od Oxa, Walcotta i Iwobija skupa.

bild valjda piseda ide u bayern pa ga odmah salju u werder na loan.

bild valjda piseda ide u bayern pa ga odmah salju u werder na loan.

Da, pise Werderov sluzbeni engleski account da je Gnabry dogovoren. Meni zao decka, veci je talenat od ova dva engleska muflona.

A Tancredi je najveci smecar kad su u pitanju transferi, ne znam je li ikad rekao ista tacno.

znam, ja sam ga nedavno unfollovovao nakon sto je smarao sa pogbom u united. jedan od deset transfera pogodi i onda to stalno ponavlja.

marcos alonso je navodno najblizi u chelsea. brozovic takodje je dosta blizu nakon sto je u inter stigao joao mario. za de vrija ne znam...

The FA have this afternoon charged Sergio Aguero with alleged violent conduct following his altercation with Winston Reid in City’s 3-1 win over West Ham at the Etihad last weekend.

City’s top scorer now has until 6pm tomorrow to contest the charge and, if found guilty, is set to serve a three-match domestic ban.

Naravno, vraća se protiv Totenhema...

Edited by Mercuzzio

Jedan od najčudnijih transfera u zadnjih 10-20 godina, ok ako Siti želi da ga se reši, ali me čudi da nije našao "bolji" klub, mislio sam da će samo u Englskoj biti dosta zainteresovanih, ipak im je on reprezentativni golman.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...