Weenie Pooh Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Mane ne zna gde udara. Link to comment
Azdaja Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Firmino ima jednu zvezdicu na weak foot. Link to comment
Bogotac Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Firmino,kolika beskorisnost Mora da mu je Klop neki rodjak,ili se "lozi"na njega,drugacije ne mogu sebi da objasnim za sta on sluzi na terenu Link to comment
Pokojni Ruxin Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Preteruješ bogoče, dobar je firminara... Link to comment
Bogotac Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Ne zezaj,reci mi sta on radi korisno na terenu Link to comment
Bogotac Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Sudije u Engleskoj Liverpul je trebao da dobije danas Link to comment
Weenie Pooh Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 (edited) Firmino kao false 9 i ume da stvori nešto, kao LW je neupotrebljiv. Origi statira od kako je ušao, više štete nego koristi. Ne mogu da razumem da uđe sa klupe i neće da potrči. Bitno da jedini ima duge rukave. Edited August 27, 2016 by Weenie Pooh Link to comment
Miljenko Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Liverpool dosta bolji. Da je Coutinho zabio na startu meca, verovatno bi rutinski dobili. Matip deluje sigurno, konacno vam i odbrana lici na nesto. Link to comment
Weenie Pooh Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Matip jeste bio dobar, ali ne sme više da se forsira Milner na LB. Čovek je prespor da doprinese nešto u napadu (osim kad treba da se izvede penal), nema nikakve širine po toj strani. Ako treba samo da se dežura pozadi, to verovatno može i Klavan da pruži. Za ovo što Klopp hoće da igra, sa četvoricom ACM napred koji više vole da muljaju kroz sredinu nego leba da jedu, bekovi prosto moraju da utrčavaju 90 minuta. Ako mu je Morenova odbrana toliki problem, neka kupi nekog ko igra i napred i nazad, a ne da bira između dva polovnjaka. Ili neka beku pomaže iz sredine neko defanzivno odgovorniji od Wijnalduma odnosno Coutinha. Link to comment
Gylfi Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Arsenalov dres me tera drugim terenima. Koja glupost nositi ovaj cirkus u gostima Watfordu. Link to comment
Bustin Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Konte je car. Uci na greskama liverpula. Ladno se povukao protiv brnlija, dao im loptu i ostavio im nekih deset metara od igraca na sredini. Ovi se zbunili i povukla ih gravitacija prema celzijevom golu i bam... kontra azara za lep gol. Link to comment
Giggsy Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Bole me oci od dresova. Jos ova drecava zelena na rezultatu... Link to comment
189- Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 gledam na preskoke ali mi se cini da dominiramo. dva lepa gola. moglo je biti jos toliko. Link to comment
Recommended Posts