Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Ubedjen sam da ce ovaj Lukavi Perez biti pun pogodak, svakako je dobro da se kljuse(ziru) malo zapita.

odresio kesu profa, kao i uvek dockan. 

lejt blumer(?) sa jednom dobrom sezonom iza sebe u ozbiljnoj ligi, na osnovu čega zasnivaš svoj optimizam?

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gold, Sullivan i Bilić uključili panic button. Troše ko Roman i šeici zajedno. Nekako mi to malčice, ne znam kako da definišem....ne liči na WHU koji sam zavoleo. 

Da ne zaboravim, valjda je Zaza iz Juvea novi Čekićar za neke velike novce, pa me to nateralo da nakuckam gornji redak. 

Gold, Sullivan i Bilić uključili panic button. Troše ko Roman i šeici zajedno. Nekako mi to malčice, ne znam kako da definišem....ne liči na WHU koji sam zavoleo. 

Da ne zaboravim, valjda je Zaza iz Juvea novi Čekićar za neke velike novce, pa me to nateralo da nakuckam gornji redak. 

sad je potrositi po 25 miliona na po dva igraca po prelaznom roku apsolutni must ako zelis da konstantno budes u gornjem domu tabele Premiershipa, lige gde nekoliko najbogatijih (gde west ham svakako ne spada) spucaju po 50+ miliona na defanzivca.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...