Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17


ArleKino

Recommended Posts

  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Weenie Pooh

    1030

  • Jeremija

    963

  • Pokojni Ruxin

    827

  • MancMellow

    803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pa trenutno igraju najbolji fudbal, ali makar vi tobdžije znate da nije neka vajda od igranja najboljeg fudbala u oktobru

 

Dajem im veću šansu nego obično jer ne igraju evropu, ali obično im ne dajem nikakvu šansu :fantom:

Link to comment

Dajem im veću šansu nego obično jer ne igraju evropu, ali obično im ne dajem nikakvu šansu :fantom:

 

+1

 

(Ne)igranje u Evropi je žestoko precenjeno. Ljudi o tome pričaju kao da je 1986., svi klubovi imaju zakucanih bar 10 startera, a sezonu odigraju sa 15 igrača.

Link to comment

Generalno imaš neku poentu, ali zavisi od slučaja do slučaja.

 

Ako si tip ekipe kojoj švajnštajger sedi na tribini a jermena od 35 milki dovedeš čisto iz zajebancije onda da, očigledno nije toliko bitno. Ali vi trenutno jednostavno nemate kadar da se takmičite ozbiljno na 2 fronta i mislim da bi dosta osetili igranje lš. Osećaju i spursi koji imaju dublji roster od vas, a da ne spominjem prvaka koji je očigledno najbolja ekipa lige šampiona a onoliko se muči u prvenstvu...

Edited by Ruxin
Link to comment

Ma da, ali taj argument se obično poteže za najbolje i najbogatije ekipe kad god im se desi da ne završe u top 4. Evo sad navodno Čelsi ima prednost zato što ne mora da igra CL... pa neće morati da previše zamara svoju ergelu od 485 registrovanih igrača.

 

Za LFC su to svi trubili redovno dok se još očekivalo da se redovno plasiraju u CL: sreća što ne igraju to bezvezno takmičenje ove sezone jer će im to omogućiti da se plasiraju u njega sledeće sezone, itd.

Link to comment

Mislim da gresis, Vini. Nije tu stvar samo u dubini tima, vec potpuno drugaciji ritam treninga i priprema samo jednog meca nedelju dana. Plus nemanje putovanja tokom nedelje. Secas se pre koju godinu da Tottenham nije imao nijednu pobedu u utakmici koja sledi nakon evropskog meca. Da ne pominjem "onu" nasu sezonu kao kontra primer.

A i Klopp je nesto pominjao da ima dosta vremena da pripremi mec i da mu to znacajno olaksava posao.

 

Ne moze da se uzme kao pravilo, ali bih rekao da u Engleskoj to ima velikog uticaja jer cigras 30% ispod svojih mogucnosti to ce iskoristiti neki Watford.

Link to comment

Ima uticaja narocito u PL gde su timovi prilicno izjednaceni, ali i da se preteruje sa tim uticajem stoji. Ima tu i finesa, sa kim si u grupi, da li putujes do Moskve, Kijeva, Istambula, Atine ili ides do Glazgova, Pariza, Kopenhagena, Amsterdama. Nije svejedno.

Konkretno da Liverpul ima bilo kakvu Evropu, sigurno ne bi onoliko prodavao ili ako bi, onda bi i kupovao. Svakako bi imao veci izbor igraca. I nema tu prostora da se nesto zalis. Evo Klopp se zalio skoro oko rasporeda za Novu godinu, ali uopste nije lose to oko Nove godine, sa Evertonom gostovanje (19.12.), ali ne putujes nigde, pa kuci  Stoke i City i jbga onda se malo protegnes do Sunderlanda.

Link to comment

Sramota me je koliko ga obožavaju mediji. Isto tako su onog-čije-se-ime-ne-sme-pominjati, godinama šenili i kevtali i panegirike pisali kako gazda namigne, da bi se onda kao hijene naslađivali (zajedno sa svim normalnim svetom) kad je tragikomično fejlovao. 

 

A kod Kloppa počinju dok još ništa bitno nije ni postigao :isuse:

Link to comment

Secas se pre koju godinu da Tottenham nije imao nijednu pobedu u utakmici koja sledi nakon evropskog meca. Da ne pominjem "onu" nasu sezonu kao kontra primer.

 

isto je bilo i nama pretprosle sezone.

 

 

Evo sad navodno Čelsi ima prednost zato što ne mora da igra CL... pa neće morati da previše zamara svoju ergelu od 485 registrovanih igrača.

 

u nasem slucaju prosle i pretprosle sezone nije bilo bitno koliko je registrovanih igraca jer je samo maksimalno 13 igracaca igralo.

 

siguran sam da bi vecina engleskih klubova pre izabrala da ne igra kup uefa nego da je igra, upravo zbog toga da mogu odmoriti igrace. mogu misliti koliko je prijatno leteti do astane i nazad.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...