Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17


ArleKino

Recommended Posts

  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Weenie Pooh

    1030

  • Jeremija

    963

  • Pokojni Ruxin

    827

  • MancMellow

    803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Uzgred, Xhaka je promašaj - suviše je spor i mekan za PL. Mustafi je sve suprotno od toga.

 

Hm. Ne znam baš. Onaj faul nad Barrowom koji je silovao Monreala najstrašnije 70-ak minuta je indikator da ima to što su Arsenalovi navijači tražili deset godina, a to je sklonost pametnim faulovima na centru kad se razvija suparnički kontranapad ili, u krajnjem slučaju kao danas, krljanje suparnika da se usere pri svakom narednom napadu. Taj prljavi veznjak koji pride zna lopte se tražio još od Vieire i sad ga je Arsenal i dobio.

 

Ono što jest mekano kod njega je ulazak u duel, tu se slažem s tobom. Zbog toga ga vidim više kao pojačanje za napad gdje će njegove lopte na krilo u stilu Petita ubrzavati igru nego za odbranu. Arsenal ove sezone igra brže, puno ubitačnije nego prošle sezone kad je kreirano 40-ak šansi više i zabijeno šest golova manje do 8.kola nego ove sezone.

 

Ove sezone je najslabija tačka Arsenala Monreal što je direktna posljedica prelaska Alexisa sa lijevog krila u sredinu. Zato Wenger sve češće u zadnjih 20-ak minuta udvaja lijevi bok stavljajući Gibbsa. Iwobi je dobar u napadu, ali odbrani ne pomaže kao Alexis.

Link to comment

...

Штета омаших.

Као и претходних пар сезона има ово да буде неизвесно до априла макар. Уживанција права.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment

Ispadne da je sve zbog televizije i navijača u foteljama. Ok, ja sam tu u dobitku kao foteljaš ali mogu da zamislim facu onoga koji za Novu godinu treba da ide na gostovanje u pola sedam.

U nastavku izjave je rekao ako se pitate zašto vam je reprezentativni fudbal loš, gledajte šta drugi u Evropi rade za Novu godinu. Zavale se na kauč i gledaju Engleze kako igraju fudbal.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...