MiddleClass Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Spreman sam jednu prije a revans na ht ili posle. Pravi sobu
189- Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 uprav o skidam shollymov patch. hocu li moci igrati i ovaj stari ako instaliram ovaj novi?
189- Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 eh onda necu igrati jedno vreme sa forumasima ;d odigrao tri utakmica protiv ai i jedva dao jedan gol u tri utakmice a igrao sam na professionalu i sa chelsea, barcelona, real madridom. dosta teze dati gol ili stvoriti priliku. mogli bi svi instalirati pa da igramo ovaj 2016. patch ;D kako stoji turniri sta smo se dogovorili
Meazza Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 Meni nece da skine sa onog linka. Dodje do 99 posto i ni makac. Jel ima negde neki torent?
189- Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 ima samo stariji. na megauploadu ti stane? nego sve odlicno kako je ovaj decko unapredio gameplay ali mora da je nesto cackao kod dodavanja, jer je neverovatno da u 50% slucaja igrac ne dodaje igracu do njega nego nekom mnogo daljem igracu koji je pritom i pokriven. dzabe namestas pravac ne pomaze. usput se ne mogu pretrcati ni najsporiji igrac tj neki najsporiji stoperi ladno stizu najbrze napadac, sto nema nikakvog smisla...
MiddleClass Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 (edited) Oce li neko ko ne gleda basket? Nisam skidao taj šolim. Edited July 9, 2016 by MiddleClass
Meazza Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 ima samo stariji. na megauploadu ti stane? nego sve odlicno kako je ovaj decko unapredio gameplay ali mora da je nesto cackao kod dodavanja, jer je neverovatno da u 50% slucaja igrac ne dodaje igracu do njega nego nekom mnogo daljem igracu koji je pritom i pokriven. dzabe namestas pravac ne pomaze. usput se ne mogu pretrcati ni najsporiji igrac tj neki najsporiji stoperi ladno stizu najbrze napadac, sto nema nikakvog smisla... Ima smisla jer lopta usporava igrace. (To je ocena Dribble Speed koja znaci u kolikoj meri lopta usporava igraca koji trci sa njom.) Stoperi trce bez lopte i njima je lakse da dostignu punu brzinu. Na MEGI mi stane na 99 posto i nece da skine.
Meazza Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 (edited) Uspeo sam da skinem Shollym konacno. Morao sam da instaliram MEGU na Firefox-u. Sad samo da instaliram patch. Edited July 11, 2016 by IndridCold
John Coltrane Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Igra li ko ovo? (mislim na online, naravno)
Recommended Posts