MiddleClass Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Ubio me jos dvije. Moram mjenjati taktiku za Celsi prejaki su. :D
Kanzas siti zez Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 dobi me John dve partije. 1-0 i 2-1 Posle duuuugo vremena sam se iznervirao zbog PES-a. Ne pamtim kad sam promasio ovoliko sansi.
John Coltrane Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Pakao masio Kanzas, prvo Dida crven, a posle Martin i Oven mu imali slabu zavrsnicu. Kalstrom zabio golcinu moram okaciti posle. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Middle moze i sad obzirom da su Fralici napunili Island do vrha.
MiddleClass Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Totenhem izasao rutinski iz meca sa Junatedom, ali posle dvije pobjede Dzona - Engleska mlatnula Portugal i Holandija Spaniju. :)
John Coltrane Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 HOL-ESP ubedljivo najbolja tekma koju sam odigrao sa forumasima, u srcu ostaje Rud sa het trikom A ENG-POR vise srece sto je Ronaldo masao svasta u 16m i 1 lupanje joyspada kada je Runi pogodio precku iz slobodnjaka a Lampar promasio prazan gol posle odbitka sa 3m
Recommended Posts