John Coltrane Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Ja odigrao jednu na 5min i bas je bagovala, jedva zavrsismo. Sad me server izbacuje.
John Coltrane Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Kakav mec ENG-ESP 3:2 uz precku i stativu sa 25m Runija koji je bio crven. Drhtao sam od 80min.
John Coltrane Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Spektakularan tromec sa Middlom. Prvo me je tukao Totte-ManUTD 4:3, pa anulirao vodjstvo ENG u 90min sa ESP i na kraju junacki izgubio od HOL posto mu se Ronaldo svojski ispromasivao.
Weenie Pooh Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 A vi to o fudbalu? Ja reko' sve neki Craigslist-Tinder-Grindr kontakti...
John Coltrane Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 (edited) Juce pikao sa nekim random tipom, kad ono Duje iz Splita. Tip mi skrenuo paznju na semi-auto kursor, kad sam vratio na manual progledao sam. Totalno druga dimenzija jbt. Moracu da ronjam sta sam jos "zaboravio" od tih malih tajni velikih majstora. edit: Hoce biti sta od 1 Prvenstva? Predlazem da igramo u terminu tekmi koje bi se igrale u slobodnim danima na EP. Evo recimo sutra od 21h mozemo odigrati po 1-2 meca. Edited June 28, 2016 by John Coltrane
Recommended Posts