June 17, 20168 yr Kad sam video kako tuces morao sam i ja da spustim kosacicu u revansu :) Sent from my iPhone using Tapatalk
June 17, 20168 yr A ja u revansu bez zutog. :D Volim klizeci, ali u prvom mecu nikako da namjestim ruku za cist start. :)
June 17, 20168 yr dve zasluzene pobede kanzasa. server izgleda puko drugu si me razvalio. Joe Cole me je izvadio. I mene ovaj no patch server zeza, a na onaj friendly mogu da udjem.
June 17, 20168 yr jesi video kod tog gola dva moja stopera se sklonila da ni slucajno ne blokiraju sut a torresa su znali kakav ce ispasti. promasio je tri 1na1 sansu.
June 17, 20168 yr jesi video kod tog gola dva moja stopera se sklonila da ni slucajno ne blokiraju sut a torresa su znali kakav ce ispasti. promasio je tri 1na1 sansu. da... mada je jos jaca bila rekacija tvog golmana kad je Wiltord prosao kroz njega Sa vama dvojicom nisam igrao? zbog toga i pobedjujes
June 17, 20168 yr da... mada je jos jaca bila rekacija tvog golmana kad je Wiltord prosao kroz njega ma ima svakakvih stvar. ponekad najnormalnije dodavanje ne mogu izvesti.