John Coltrane Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Kad sam video kako tuces morao sam i ja da spustim kosacicu u revansu :) Sent from my iPhone using Tapatalk
MiddleClass Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 A ja u revansu bez zutog. :D Volim klizeci, ali u prvom mecu nikako da namjestim ruku za cist start. :)
Kanzas siti zez Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 dve zasluzene pobede kanzasa. server izgleda puko drugu si me razvalio. Joe Cole me je izvadio. I mene ovaj no patch server zeza, a na onaj friendly mogu da udjem.
189- Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 jesi video kod tog gola dva moja stopera se sklonila da ni slucajno ne blokiraju sut a torresa su znali kakav ce ispasti. promasio je tri 1na1 sansu.
Kanzas siti zez Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 jesi video kod tog gola dva moja stopera se sklonila da ni slucajno ne blokiraju sut a torresa su znali kakav ce ispasti. promasio je tri 1na1 sansu. da... mada je jos jaca bila rekacija tvog golmana kad je Wiltord prosao kroz njega Sa vama dvojicom nisam igrao? zbog toga i pobedjujes
MiddleClass Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Zakazi mec kad budes htjeo. Totenhem je neporazen.
189- Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 da... mada je jos jaca bila rekacija tvog golmana kad je Wiltord prosao kroz njega ma ima svakakvih stvar. ponekad najnormalnije dodavanje ne mogu izvesti.
John Coltrane Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Jel jos neko sada za fucu? Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts