Bright Billy Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Sanse su nam 50-50 Kaze neki bugarski novinar da im je ekipa individualno jaca (citaj skuplja) ali i dosta neuigranija od one koja je igrala protiv partizana.
katamaran Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Dok smo mi uigrani za sve pare :) Nadam se da nisu menjali trenera koji je ispao od Moldavaca.
adasevic Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Nisu ni bugari bauk, napisao sam to, al od onih 5 timova ja bih najradije preskocio kopenhagen i ludogorec. I to da si me pitao pre par dana verovatno bih rekao da je bolje bugari nego salcburg al sam gledao tekmu sa crnogorcima i deluju mnogo bolje nego sto sam ocekivao. Bas su brzi, a nama je odbrana spora... Ali ceracemo se...
casperbgd Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) Dok smo mi uigrani za sve pare :) Nadam se da nisu menjali trenera koji je ispao od Moldavaca. Jesu, pa su ga vratili par meseci kasnije. edit: kad vidim ovu kuknjavu, smuci mi se. Srecom igraci i trener imaju muda pa nece uci u ovaj mec skinutih gaca. Edited July 15, 2016 by casperbgd
katamaran Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Navodno je Petar Golubovic u igri https://en.wikipedia.org/wiki/Petar_Golubovi%C4%87 Skupio je fino iskustvo u seriji B a valjda zna nesto kad ga je Roma kupila
reginald Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Ludogorec prema transfermarktu ima prosjecno duplo skuplje igrace od Zvezde. Mislim da je dobro da se prva igra tamo. Na svom terenu morat ce napast, a cini mi se da je za Zvezdu najbolja taktika da se povuce i ceka priliku iz kontre.
Milosh76 Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) Navodno je Petar Golubovic u igri https://en.wikipedia.org/wiki/Petar_Golubovi%C4%87 Skupio je fino iskustvo u seriji B a valjda zna nesto kad ga je Roma kupila Mentor mu bio Jankovic, a prvi trener Milinkovic... hmmm... nisam siguran valja li sta.... Ako je pod ugovorom sa Romom, jedino da raskine ili pozajmica. Edited July 15, 2016 by Milosh76
katamaran Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) Koliko vidim ipak se nije naigrao u Seriji b nego je uglavnom igrao ovo LEGA PRO - GIRONE B Valjda druga liga omladinskih timova. Pre 4 godine je cak proglasen za najboljeg mladog fudbalera u Srbiji al od tada mu bas i ne cvetaju ruze Na osnovu dosadasnje karijere samo uzeti za dzabe i minimalac pa mozda i ispadne nesto od njega. Ne svidja mi se sto Falji nudi Terzi jer to odmah mirise na mutljavinu. edit: izgleda da je to serija C https://en.wikipedia.org/wiki/Lega_Pro Edited July 15, 2016 by katamaran
porucnik vasic Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Од Цветковића тешко да гори може да буде. Опет Фаљијев је пулен.
Bright Billy Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Dok smo mi uigrani za sve pare :) Nadam se da nisu menjali trenera koji je ispao od Moldavaca. Promenili su 3 trenera u prosloj sezoni.
Milosh76 Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) Evo malo povratka u surovu realnost. Agilna uprava je resila da postavi nove stolice na jug i sever, a to na severu izgleda ovako Edited July 15, 2016 by Milosh76
Dimitrije Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Evo malo povratka u surovu realnost. Agilna uprava je resila da postavi nove stolice na jug i sever, a to na severu izgleda ovako Ovo je besmislen, glup i zlonameran prilog koji ima za cilj bog-te-pita-sta.
casperbgd Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 (edited) Ma sta surova realnost, na severu se ne sedi ni na poluvremenu, a i vecina stolica nije polomljeno koje godinama nisu menjane. Problem je jedino jug zbog derbija sa grobarima. edit: a sad shvatam da mislis da ce ostati ovako. verovatno postavljaju stolice iz nekoliko faza, ima vremena do utorka da se sve promeni. Edited July 16, 2016 by casperbgd
harper lee Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Ma sta surova realnost, na severu se ne sedi ni na poluvremenu, a i vecina stolica nije polomljeno koje godinama nisu menjane. Problem je jedino jug zbog derbija sa grobarima. edit: a sad shvatam da mislis da ce ostati ovako. verovatno postavljaju stolice iz nekoliko faza, ima vremena do utorka da se sve promeni. Naravno, na severu se stolice postavljaju poslednje, za par dana se sve to zameni. Sto se stolica na jugu tice najbolje da uopste ne skidaju celofan sa njih posto ce, ako su pametni, one odmah biti skinute kad se zavrsi Zvezdina evropska odiseja. Ako docekaju derbi bice zapaljene jos pre kraja poluvremena.
Milosh76 Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Mogli su da zamene nove stolice na zapadu i istoku, d te ruzne,izbledele stave na sever i jug. I tako se ne sedi na njima Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
Recommended Posts