Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2016/17

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

ti sa zvezdicom su igraci ponikli u klubu, i valjda postoji neka kvota koliko takvih mora da bude na spisku, tzv b spisak

Da, to je dodatnih osam igraca poniklih u klubu koji mogu da se registruju.

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

725

• katamaran

632

• Apollo Creed

410

• Bright Billy

356

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mislim da cak i moraju, nije da samo mogu. tako da oni svakako nemaju veze sa (ne)registracijom babunskog, jer je to dodatni spisak.

Posted

zvezda-spisak-licenciranih.JPG

Nijedan nije prijavljen. Račić i Vučićević ne mogu, jer nisu ponikli u našem timu, samim tim nisu igrači za B listu.

Posted (edited)

copy/paste sa 92-ke (forum)

Obavezna su četiri igrača koji su bili u klubu od 15 do 18 godine i osam igrača koji su u istom periodu igrali za neki klub iz Srbije. S' tim što npr. 8 igrača poniklih u Zvezdi rade ceo posao. 

Po ovome su i Vucicevic i Racic mogli da prodju sa zvezdicom.

Avramovski jedva da je i video terena na pripremama i ne secam se nekog ucinka. Babunski medju najboljima na pripremama i oni ga ni ne prijave.

Edited by katamaran
Posted

Zar nije i Al.Lukovic ponikao u klubu?

Zao mi je Babunskog.  Juce je dobro odigrao, stavise odskakao od ostatak tima.  U jednom momentu sam pomislio da su u stampi pobrkali Makedonce pa greskom upisali Avramovskog umesto Babunskog.

Posted

Mogu kasnije da ubace Babunskog valjda? 

Jbg, i meni zao, ali imamo previse igraca, neko mora da ispadne

Posted

Morao je da ispadne ali imam utisak da su Avramovski, Andrija Lukovic i Poletanovic bili bolje opcije za ispadanje.

Uzgred, zanimljivo je da je na spisku Luka Adzic koji nije bio na pripremama i oporavlja se od povrede, a nije Luka Ilic koji je bio na pripremama i koji je ponikao u Zvezdinoj skoli.  Druga zanimljivost je da su Le Talek i Srnic uvrsteni u napadace a ne u vezni red.

Posted

Morao je da ispadne ali imam utisak da su Avramovski, Andrija Lukovic i Poletanovic bili bolje opcije za ispadanje.

:lol:

Pa kako ova dvojica da otpadnu kad su dovedeni u ovom prelaznom roku kao prvoklasna pojačanja...

Posted

Racic i Vucicevic izgleda mogu da igraju iako nisu registrovani jer imaju manje od 19 godina. Jedino je Babunski zajeban.

Posted

Svet je imao Bosmanovo pravilo, mi cemo imati Svetino pravilo. :lolol:

Posted

I Mouche ima neki pasos il Darjan misli da je Argentina u EU?

Zvezda traži da Mouče, Fibel, Donald, Le Talek, Vijeira i Ibanjez budu domaći igrači

Posted

Mogu kasnije da ubace Babunskog valjda? 

Jbg, i meni zao, ali imamo previse igraca, neko mora da ispadne

Mislim da posle svakog kola mogu da zamene 2-3 igraca na spisku.

Necerovatno mi je da avramovski ima prednost nad babunskim, osum ako ne tvrde pazar oko prodaje prvog.

Posted

Babunski je prevara u rangu Edsona. Bravo Grofe!

Posted

Uzgred, zanimljivo je da je na spisku Luka Adzic koji nije bio na pripremama i oporavlja se od povrede, a nije Luka Ilic koji je bio na pripremama i koji je ponikao u Zvezdinoj skoli.  Druga zanimljivost je da su Le Talek i Srnic uvrsteni u napadace a ne u vezni red.

Teorije nema da bi ispali Poletanović ili Andrija Luković u prelaznom roku u kojem su dovedeni. Bilo je par stidljivih priča sada tokom leta da se Božoviću ne dopada Babunski (kao bio je protiv njega i zimus kada smo trebali da ga dovedemo), a ovo je očigledno potvrda. Prosto je izabrao 22 igrača, dodao Avramovskog i igrače sa B liste (računajući Ristića). Tu su svi igrači sa dvojne registracije u Bežaniji.

Potpuno je nebitno što je UEFA sajt ubacio Srnića i Le Talleca u napadače. Prvog je verovatno tu gurnuo, jer je na nekom U-21/Ćukarički spisku bio tako okarakterisan, a drugog jer je tako bio okarakterisan poslednji put kada je neki njegov tim igrao u Evropi, Dortmund.

Mouche verovatno ima ili Ita ili Špa pasoš.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...