Ratamahatta Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Nije toliko ni problem koliko su dobri/losi/iscedjeni, problem je koliko se kurce i koliko su nadobudni kad se vrate. Koroman je svojevremeno dolazio pijan na treninge. Ne znam da li se i Lukovic tako ponasa, ali meni deluje kao da ode na trening 2x mesecno, da li iko moze da poveruje da je to nekad bio prodoran levi bek (seca li se iko onog driblinga petom koji je pravio stalno, pre nego sto gadja :ziga: ?) i standardni reprezentativac? Ima i do povrede i starosti kapiram, ali on danas ne moze masu JSL napadaca da dohvati, sve i pistolj da mu das. Sevne kontra i mozemo da se jebemo s Lukovicem na terenu, isto to moze i Tutoric da odigra. Jos smo se ko zna koliko prelaznih rokova sekli na ideju da dolazi (dok nije isisao zadnju rublju iz Zenita).
katamaran Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 (edited) Mouche se bas primio na potpis :) Nosice 11 Godinu dana sa pravom otkupa. Zivo me zanima koja je cifra ako uopste i postoji. Mitrovic dobio papire od kluba al ceka sertifikat od saveza. edit: Ovo je insajderski info a ne sa konferencije. Pomenuse i ovi nesto sto ce biti zavrseno tokom vikenda al nisam cuo detalje zbog loseg tona. Edited July 8, 2016 by katamaran
katamaran Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 (edited) Pre ovog prelaznog roka Lazo Bakmaz nas je cenio nekih 18-19 miliona. Trenutno u magacinu imamo skoro 32 miliona evra http://www.transfermarkt.com/red-star-belgrade/startseite/verein/159 Edited July 8, 2016 by katamaran
katamaran Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 (edited) Radomlje nam pravi sanse, pogadja stative Poveli smo nekako iiz penala. Jeste da igra neki blesav tim sa Racicem na stoperu al opet sramota. Golman Vicic kapiten :) edit: Radomlje nas skoluje Ovi brukaju sveti dres edit: ovi na shitteru zaboravise da pomenu da ima i prenos... Edited July 8, 2016 by katamaran
katamaran Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 (edited) Plus je izveo korner iz kog je Racic dao gol. Bice opasan igrac. Nisam pazljivo gledao kad je dao drugi al mi se cini da ih je nanizao ko svojevremeno Brnovic igrace Sutjeske (ako sam dobro zapamtio pricu) edit: Zete http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=4520 kroz maglu se secam da je bio bas velemajstorski prodor i zgoditak I kada je izgledalo da će posle čačanskog Borca i Zvezde, i Zeta odneti bod iz Humske ulice, bivši igrač kluba iz Golubovaca Nenad Brnović, potrudio se da generalna proba “crno-belih” za duel sa Laciom dobije prelaznu ocenu. Brnović je u 86. minutu poveo loptu sa sredine terena, slalomom obišao nekoliko igrača Zete i zatim sa desetak metara preciznim udarcem savladao Grahovca za konačnih 3:2. Edited July 8, 2016 by katamaran
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Filip Stojkovic ode u Muchen 1860 izgleda
Nemanja Posrbica Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-prijavila-igrace-za-kvalifikacije-nema-mucea-otpali-babunski-andjelkovic-orlandic-parker-jovovic/140399 Licencirani za prvi dvomeč kvalifikacija. Za mene jedino iznenađenje su Makedonci. Očekivao sam Babunskog da bude na spisku, a Avramovskog napolju.
casperbgd Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Jel provereno da je ispravan spisak, imamo tri Lukovica.
katamaran Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-prijavila-igrace-za-kvalifikacije-nema-mucea-otpali-babunski-andjelkovic-orlandic-parker-jovovic/140399 Licencirani za prvi dvomeč kvalifikacija. Za mene jedino iznenađenje su Makedonci. Očekivao sam Babunskog da bude na spisku, a Avramovskog napolju. Stvarno jako cudno. Babunski je bio u debeloj prednosti pre priprema a mislim da je i na ovim pripremama daleko vise pokazao. Moguce da je Babunski vidjen za pozajmicu.
Nikodije Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 svakako ni babunski ni avramovski nece imati nikakvu minutazu dok traje ovaj evropski blickrig. oslonicemo se na strance + katai, srnic i plavsic od domacih, i to je to sto se tice sredine i napada. ostali nece biti ni na klupi, tako da je nebitno ko je registrovan za valetu, a ko ne.
katamaran Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Cudan je i Joveljic ispred Vucicevica mada mi je ok da nase dete dobije prednost iako je ovaj skoro sigurno bolji igrac. Ova trojica sigurno nece videti terena a Babunski je mozda i mogao da dobije neki minut Adžić*, Tufegdžić*, Jovanović* Cudan spisak. Ortak Sikima je naravno tu...
Nikodije Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 ti sa zvezdicom su igraci ponikli u klubu, i valjda postoji neka kvota koliko takvih mora da bude na spisku, tzv b spisak
Recommended Posts