gervasius twinkleminkleson Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Ako dodje i bio bi transfer decenije. Igrao covek za reprezentaciju Argentine koju je nas najbolji igrac Ibanjez gledao samo na televiziji. Igrao protiv nekih levaka Ronaldinja i Nejmara. I odjednom nam nevalja a pojacanja u prosloj deceniji nam bila Salama, Mortadela, Oblanda, Asamoa, Caki, Gavra, Miric i ostali genijalci. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati dobri igaraci u poslednjih 10 godina. Evandro, Katai, Hugo, Lucho, Kastiljo. Doduse, igrao je za reprezentaciju samo na prijateljskim utakmicama, kada su pozivani bili igraci iz Argentinskog prvenstva.. Mislim, ne znam, vidjecemo, ali ja bih svakako sacekao sa proglasavanjem za nekakvo pojacanje decenije. Nisam siguran ni da ce biti najbolje pojacanje ove godine, a kamoli decenije
ljuba1 Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 To stoji ali za nas je svakako kapitalno pojacanje jer tesko da cemo gledati Mesija, Iguaina, Di Mariju ili Maskerana na zapadu sa nasim dresom.
katamaran Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 (edited) Mozda se Risticu ne igra levi bek. Kajzeri - shmajzeri http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/35950/ruiz-sigurno-u-zvezdi-stize-i-kanga-crveno-beli-sad-jure-mucea Edited June 26, 2016 by katamaran
katamaran Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 (edited) Gledam neki stari Muvin klip Opasna leva noga al desnu bar tad uopste nije koristio. edit: mozda nam on bude izvodio slobodnjake kad iode Ibanez. Ima pracku. Edited June 26, 2016 by katamaran
Milosh76 Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Batali Muchea...ovaj bi trebalo sutra da dodje kao i Kanga... https://www.youtube.com/watch?v=dD9_iiCiO0E
katamaran Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Vec sam se izjasnio da mi se od njih trojice Muce jos i najmanje svidja. Ako Fibel utegne odbranu bicemo jaki ko zemlja.
John Coltrane Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Na twitteru mi rekose za Mouchea da je krilo, i u najkracem - veliki radnik, ali prosjecan igrac. Vjerovatno dovoljno da bude solidno pojacanje ali tesko vise od toga Nesto kao Borha.
gervasius twinkleminkleson Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Pa da, to je moj prvi utisak, kao Srnic. Mislim, ako je stvarno veliki radnik onda ne sumnjam da ce biti dobro pojacanje - sigurno ima dovoljno kvaliteta da bude u prvih 11, ali jedino sam skeptican da li ima dovoljno kvaliteta da pravi razliku
casperbgd Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Pretpostavljam da bi da je veliki radnik dalje dogurao u karijeri. Jel imao neke vece povrede?
porucnik vasic Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nesto kao Borha. Осим што је играо за Аргентину.
Milosh76 Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 (edited) Sad se pominje i Kecojevic kao mogucnost da dodje. Ko pre raskine ugovor, on sa Cirihom ili Mitrovic sa Mersinom, dolazi kod nas. Krenula prica o novim dresovima koji lice na Arsenalove, lik sa RSB je napravio nasu varijantu Edited June 26, 2016 by Milosh76
Recommended Posts