John Coltrane Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Koje su pozicije Muce, Kanga i Ruiz? Posrbice zar Lukovic nije u mladosti bio levo krilo?
gervasius twinkleminkleson Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Vec je bio u Kayseriju, nece se valjda vracati na mjesto neuspjeha
katamaran Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Koje su pozicije Muce, Kanga i Ruiz? Posrbice zar Lukovic nije u mladosti bio levo krilo? koliko znam Muce krilo, Kanga amc a Ruiz napad i krilo.
gervasius twinkleminkleson Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Mouche mislim da je u Boci igrao spica, a kod Robija u Kajzeriju je bio krilo. Cini mi se.
Milosh76 Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Navodno dolaze bar dvojica od te trojice u BG da potpisu za nas. U ponedeljak se krece u Sloveniju...
Nemanja Posrbica Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Posrbice zar Lukovic nije u mladosti bio levo krilo? Могу да играм на свим позицијама у везном реду, али најлепше се осећам када сам иза нападача. Ипак, није ми страно ни да играм мало повученије, а за репрезентацију сам чак играо и крило. Потпуно сам спреман и фокусиран на све што долази и веома сам срећан што сам постао део Црвене звезде - поручио је Андрија Луковић.
John Coltrane Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Pa i ja pricam na osnovu repke, nisam ga gledao u mladom PSV. Hvala ostalima na odgovorima. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemanja Posrbica Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Koliko se moglo čuti, plan je da on igra iza ofanzivnog veznog, a da Ristića prebace na levog beka. Nego, i dalje ništa od zvaničnog potpisa Kahrimana.
gervasius twinkleminkleson Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Na twitteru mi rekose za Mouchea da je krilo, i u najkracem - veliki radnik, ali prosjecan igrac. Vjerovatno dovoljno da bude solidno pojacanje ali tesko vise od toga
katamaran Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Na rsb ga hajpovali ko transfer decenije a meni se bar na osnovu klipova mnogo vise svidese Kanga i Ruiz. Mada bice i muva sigurno odlican ovde.
katamaran Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 (edited) Koliko kapiram muva nije u vlasnistvu kluba nego predsednika https://esportes.terra.com.br/lance/cobicado-pelo-america-mg-mouche-pode-ir-para-clube-da-servia,d6c87165fdf573f188a9b595c4e771d0blpugkke.html izgleda da dolazi na pozajmicu edit: potvrda Mozzart price http://hojeemdia.com.br/esportes/com-bastidores-agitados-am%C3%A9rica-tende-a-manter-tiago-lu%C3%ADs-ap%C3%B3s-recusa-de-mouche-1.393936 Edited June 25, 2016 by katamaran
ljuba1 Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Na rsb ga hajpovali ko transfer decenije a meni se bar na osnovu klipova mnogo vise svidese Kanga i Ruiz. Mada bice i muva sigurno odlican ovde.Ako dodje i bio bi transfer decenije. Igrao covek za reprezentaciju Argentine koju je nas najbolji igrac Ibanjez gledao samo na televiziji. Igrao protiv nekih levaka Ronaldinja i Nejmara. I odjednom nam nevalja a pojacanja u prosloj deceniji nam bila Salama, Mortadela, Oblanda, Asamoa, Caki, Gavra, Miric i ostali genijalci. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati dobri igaraci u poslednjih 10 godina. Evandro, Katai, Hugo, Lucho, Kastiljo.
Recommended Posts