Milosh76 Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 To cemo u sredu... sad je dovoljno ovako, mucenje i pobeda.
Milosh76 Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Gledao sam samo drugo poluvreme, nismo bas igrali tecno i bez pocetnickih gresaka
Hamlet Strašni Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Krenulo zvezdino proleće. Kad je derbi? Sent from my iPhone using Tapatalk
Cane Vukic Prebranac Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Ono o čemu se danima šuškalo u fudbalskim kuloarima počelo je da dobije i zvanične obrise. Nekadašnji napadač Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Marko Pantelić pokušaće ovog leta da preuzme rukovođenje na Marakani od Zvezdana Terzića, piše dnevni list Informer. Isto list navodi da Marko Pantelić u ovom trenutku ima podršku Fudbalskog saveza Srbije, kao i pojedinih ljudi na državnim funkcijama. Njihov cilj je da ovog leta, posle vrlo verovatno razočaravajuće sezone, sklone Zvezdana Terzića iz kluba i postave nekog ko bi bio prihvatljiv, a koga bi istovremeno mogli da kontrolišu. „Voleo bih da pomognem svom klubu ako se stvore uslovi za to, ali bi ljudi u klubu, navijači i svi ostali trebalo da se slože. Želja mi je da Zvezda izađe iz krize. Zahvaljujući iskustvu iz nekih drugih klubova i poznanstvima koje sam stekao voleo bih da pomognem“, rekao je Marko Pantelić. Нек нас се Европа поново плаши
Mil@n Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Sa obzirom da Pantelar lagano menadžeriše, možemo da predpostavimo na šta bi to ličilo.
Bright Billy Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Imali bi dobru vezu sa uefa, preko osporavanog stankovic dejana...
harper lee Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Imali bi dobru vezu sa uefa, preko osporavanog stankovic dejana... A i sa FSS preko Kokeze ciji bi potrcko, paravan i uposlenik bio.
Recommended Posts