Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2016/17

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Riletov problem je sto igra u drugoj brzini a za moderan fudbal ni cetvrta nije dovoljna...

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

725

• katamaran

632

• Apollo Creed

410

• Bright Billy

356

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Moze Rile da igra u pravoj brzini, al moraju d se poklope rad, volja i trener koji ce to znati da izvuce. Samo sto ce to da cedi neki trener npr. Espanjola a ne Zvezde...

Posted

Velika vecina fudbalera imaju po neku manu, a neki i vise (brzina, startnost, skocnost, tehnika, pas, realizacija, izdrzljivost, sklonost povredama, gojaznostitd.).  Medjutim, mane se delom ispravljaju treningom, a delom isticanjem kvalitetnih osobina koje igrac poseduje.  Na primer, Kule Acimovic je bio spor i gojazanm slabo skocan, ali je zato imao dribling, pas, kreaciju i pregled igre kao malo ko u njegovoj generaciji.  Tim kvalitetima je nadomestao mane.  Kod Rileta je problem sto se iz druge brzine nije izvukao niti radom na sebi, niti mu je strucni stab u tome mnogo pomagao. 

Posted

drugim recima, od tri zvezdina igraca mogao bi se napraviti jedan solidan. ne valja nam posao.

Posted

Анђелковић о аутоголу: Вратио бих вероватно и сутра лопту на исто место...

:0.6:

Posted

a dobro, ono mu je definitivno najlepsi gol u karijeri i najprecizniji udarac ikad :fantom:

Posted

Od ostalih vesti-Pingpong neće igrati u finalu Kupa, pošto je dobio 2.žuti protiv Čuke.

Administracija kluba radi vrhunski posao... :isuse:

Posted

Eto prilike za "našu decu"© da se stave u izlog pokažu!

Posted

Igrace stopere nasa deca Lukovic i LeTalek.

Posted

gde je 1 rendula, kad je najpotrebniji?

Posted

"Odlučio sam da podnesem ostavku kao moralni čin. Da li će biti usvojena, ne znam. Ja sam zaposlen u klubu i vojnik sam Zvezde, jer na ‘Marakani’ sam prohodao. ", rekao je Blažo Raosavljević agenciji Beta.

Potresno... :cry:

Posted

Protiv Mladosti  sudi Terzin vojnik Majo Vujovic. Tesko ce debeli Nesko do Evrope protiv 14 protivnika na terenu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...