Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2016/17

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Неочекиване приче...

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

725

• katamaran

632

• Apollo Creed

410

• Bright Billy

356

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

"Pitamo, najpre, direktora Crvene zvezde ko je od njegovih saradnika ulazio u svlačionicu i vršio pritisak na sudije tokom poluvremena utakmice četvrtfinala Kupa Srbije izmedju njegovog kluba i Mladosti iz Lučana? Ko je od njegovih službenika zvao glavnog sudiju meča Napredak – Crvena zvezda, odnosno zašto su ponovo njegovi ljudi vršili pritisak, pre meča, na arbitra utakmice Voždovac – Crvena zvezda?", piše u saopštenju Sudijske komisije. 

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=05&dd=08&nav_id=1258169

Posted

Frimpong je objasnio sa reakcijama kod drugog i treceg gola, meni ono neobjasnjivo.

Ali kakve reakcije Frimponga kod golova, kao da se prodao Vuceli

Meni je neobjasnjivo to sto su igraci vozdovca bili 5 motivisaniji da dobiju utakmicu koja im nista ne znaci od ovih nasih kojima treba za titulu...

Da smo mi onako dali gol bio bih ubedjen da su namerno pusteni golovi i da je namesteno. Gledao sam svaku utakmicu ovog proleca i pingpong je verovatno bio ako ne najbolji, onda najkonstantniji igrac koji maltene nije gubio duele.

Kod drugog gola zanimljiva je i reakcija petkovica, jeste da se od njega uvek moze ocekivati ocajna reakcija u odbrani, ali njegovo lagano kaskanje za drazicem i na kraju prilikom suta klizeci u suprotnu!?!?! stranu od napadaca deluje previse bizarno, cak i za tako ocajnog defanzivca kao sto je petkovic.

Posted

Ali kakve reakcije Frimponga kod golova, kao da se prodao Vuceli

Agent spavac. Vrbovan na probi jos.

Posted

sudije uzvracaju udarac  :fantom:

"Pitamo, najpre, direktora Crvene zvezde ko je od njegovih saradnika ulazio u svlačionicu i vršio pritisak na sudije tokom poluvremena utakmice četvrtfinala Kupa Srbije između njegovog kluba i Mladosti iz Lučana? Ko je od njegovih službenika zvao glavnog sudiju meča Napredak – Crvena zvezda, odnosno zašto su ponovo njegovi ljudi vršili pritisak, pre meča, na arbitra utakmice Voždovac – Crvena zvezda?", piše u saopštenju Sudijske komisije. 

"Pitamo i direktora Partizana ko je ispred kluba zvao glavnog sudiju meča četvrtfinala Kupa Srbije između Voždovca i Partizana? Ko je u ime kluba zvao i sudiju utamice Partizan – Radnik? Kako je moguće da jedan veliki klub dozvoli transparent sa telefonskim brojevima sudija i objavu njihovih lica na svojoj zvaničnoj televiziji, svesno stvarajući pritisak i medijsku hajku protiv članova sudijske organizacije", navodi se u saopštenju Sudijske komisije FSS-a.

Posted

Nastavljaju se bocni udari Vucica cigana, ovog puta preko njegove sudijske organizacije.

Posted

Vidi se ko je ko, naš (ili neko ko se predstavlja kao vojnik kluba) zove i upozorava, vaš šakom u glavu pre meča i u poluvremenu. 

Posted

Atleticar Radakovic prikljucen strucnom stabu. Valjda ce ostati i ubuduce, ko god da bude trener.

Posted (edited)

Prvi spisak Đurovskog

Filip Manojlović, Damir Kahriman, Marko Petković, Aleksandar Luković, Abraham Frimpong, Damjan Le Talek, Dušan Anđelković, Mičel Donald, Uroš Račić, Marko Poletanović, Mihailo Ristić, Gelor Kanga, Srđan Plavšić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Luka Adžić, Ričmond Boaći, Srđan Vujaklija i Vanja Vučićević.

Ne bi me iznenadilo da proba da rehabilituje Kahrimena

Ne znam šta je sa Ruizom, ali ako ga šilbuju podržavam, nema razloga više da se čeka

Da je igrao Adžić ili neko treći, ne bi bio niakakv gubitak, a taj neko bi imao plusezonu seniorskog fudbala u nogama

Edited by levi
Posted

vidim da nema brata sikime a i da je le talek opet prekomandovan medju stopere.

nego, sto djurovski vise ne radi sa piksijem?

Posted

Izvisiše i Ibrahimović i Levandovski iz južnih krajeva.

Posted

Piksi je valjda poslao Boška da proba da spase Nagoju od ispadanja, ali očigledno nije uspelo

Posted

E Bosko, Bosko...moj drugar iz Zeneve, koji ga zna jos iz doba Servette, kaze za njega da je belocarapan i malko priglup. 

Ipak, zelim mu da iscedi najbolje iz ovog sadasnjeg materijala, a komsije neka uzmu titulu ako ih nije sramota©.

:D

Kako se stvari brzo okrenu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...