Milosh76 Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Vreme je, pre svega zbog navijaca Zvezde koji ce to docekati kao "pobedu",a i zbog njega jer mu ne treba svo to omalovazavanje. Jedini gubitnik ce biti Terzic, jer nece imati koga da dovede, pa ce morati Jankosan da se prihvati "vruceg krompira" ili neki JSL retard. Link to comment
Cash Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 nije vreme za ostavku trenera koji je ostvario tek 4 kiks u 31 tekmi u prvenstvu Pa da, ne treba lomiti preko kolena, jutro je pametnije od večeri. Link to comment
Cash Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Vreme je, pre svega zbog navijaca Zvezde koji ce to docekati kao "pobedu",a i zbog njega jer mu ne treba svo to omalovazavanje. Jedini gubitnik ce biti Terzic, jer nece imati koga da dovede, pa ce morati Jankosan da se prihvati "vruceg krompira" ili neki JSL retard. Smesi vam se 1 Pizon. Boli vas qurac kad izgubite niste imali dan, u kvalifikacijama za LE čete igrati u Sovjetskom savezu i tako to. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 može biti samo jedan Nemam partijsku knjižicu SNS, ne želim ničiju partijsku knjižicu, a njega sam poštovao još dok je bio u stranci sa Šešeljem. U Vučiću se videla glad da želi da uspe kao političar. Kad gledam njega vidim sebe. I ja želim da uspem kao trener, vidim tu glad. Ono što je on želeo kao mlad, on je to uspeo, on vodi ovu državu i ja sam kao građanin zadovoljan kako je vodi. On se meni dopada. Nisam rekao da volim Vučića, već njega kao političara. Link to comment
Malvo Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Tebra, tebi je najteze, sad moras da nadjes gde ces da spavas ubuduce... +1000 Link to comment
Goranz Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Da li je ovo trenutak da se katamaran vrati na čelo ovog topika? Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Elem, mi smo dobili sto smo zazluzili. Ne znam jesmo li i jednu utakmicu ove sezone odigrali kvalitetno, svakako nijednu iole bitniju. Bez ikakvog koncepta. Sad vjerovatno ovo par igraca sto valjaju idu, dolazi 30 novih balvana i neki Jankovic ili tako neko. Jedva cekam neizvjesne duele sa nekim od najjacih klubova Andore sredinom jula. Link to comment
Milosh76 Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Odigrali smo nekoliko odlicnih i efikasnih utakmica na pocetku sezone u JSL, onda se povredio Kanga i igra je pocela da se raspada i do dan danas nije napravljen iskorak nabolje, vec samo par bljesaka, cisto da se zamazu oci. Link to comment
Goranz Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 (edited) Teško je napraviti koncepciju kad su domaći igrači generalno slabi a stranci nisu baš voljni da predugo igraju u ovako kvalitetnoj ligi. Igrali ste dobro dok je tu bio Katai, bilo je dovoljno da ima par kvalitetnih poteza pa da lagano dobijete (protiv Radničkog u Nišu, npr). Edited May 6, 2017 by Goranz Link to comment
pbg12345 Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 može biti samo jedan "On se meni dopada i ja cu njemu prici" pedja gnjatic nenad lalatovic Link to comment
TheBigFlegma Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Kad smo već spomenuli kvote, kolika je kvota da sutra Terza izdaje 1 jako saopštenje? Link to comment
Azdaja Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Meni je najjači grof. Na konferenciji je delovao kao da mu se odvezala petla, toliko se potresao. Čudna cela sezona fkcz, kroz sve turbulencije i sklanjanja da dodje do ovoga zaista niko nije očekivao. Ili se dojavilo frimpongu da izbleji danas zarad keca, ne znam sta vise da mislim :/ Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Haha, lukava drzava, namjerno ce dozvoliti da Partizna uzme titulu da bi se pomislilo da nema zavjere. +1 Свака част Вучићу. Link to comment
Recommended Posts