Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2016/17

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Doslo je 7 ili 8 igraca, Milic, Pavkov, Milijas, Senic, Fripong, Viveiros, Vujaklija, mozda sam jednog preskocio, al nemam pojma kog.

Otisao je samo Hugo za pare, ostali za "oprastanje duga" Babunski, Avramovski, Mouce, Fibel, Cvetkovic...

Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta

ozbiljno?

meni je glavni izvor informacija o fkcz ovaj forum, tako da moguce i da ste se vi sprdali, ali ja zaista imam utisak da su oni nedeljno dovodili po najmanje dva igraca i tako vec dva,tri meseca unazad

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

725

• katamaran

632

• Apollo Creed

410

• Bright Billy

356

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fali mi Boace, kao osmi igrac koji je dosao...

Posted

Doslo je 7 ili 8 igraca, Milic, Pavkov, Milijas, Senic, Fripong, Viveiros, Vujaklija, mozda sam jednog preskocio, al nemam pojma kog.

Otisao je samo Hugo za pare, ostali za "oprastanje duga" Babunski, Avramovski, Mouce, Fibel, Cvetkovic...

oklen novci braćo

:huh:

Posted

Preko 50, od sledece sezone ćemo igrati američki fudbal. 

Dosao je Milijas, mozemo i od ove.

Posted

Izgleda ce Djerlek u Vozdovac zato sto se najstetnijima ne svidja veroispovest :ph34r:

Najbolji igrač u Srbiji rođen 2000. ne dolazi, jer se dilerima ne sviđa njegova vera?

Ima li to gde u Evropi?

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted

Neki kazu vera/nacija, a neki jer hoce sansu odmah.

Ako je prvo razlog, onda su debili i oni koji to zahtevaju i koji su to sproveli. A ako je ovo drugo opet smo ispali budale, mogli smo da ga uzmemo, pa prosledimo u Vozdovac...

Inace izgleda da dolazi i Planic...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Posted

Ja se i dalje nadam Djerleku mada realno necemo skoro imati upravu koja ce smeti da se suprostavi onima (ako su stvarno tako odlucili)

Posted

"Vojvodina želi da proda štopera za 170 hiljada evra, ali i da Crvena zvezda da garancije da će obeštećenje biti isplaćeno u dogovorenom roku."

Kako će i ove Tvorzan prejebati... :lolol:

Posted

Planic!? Je l' to onaj guzonja sto je igrao kod Lalatovica, ili kad vec? 

To je Tutoric za bas tesku sirotinju. 

Posted

Putuj Igumane ili kako se to već kaže na đerlečkom!

Posted

– Покушали су да направе да имам са Угом проблем и да га не стављам у тим зато што неће да продужи уговор. Истина је другачија. Одјавио је стан, закаснио 11 дана на припреме. Каснио је стално. Није тренирао као кад је дошао, па ни био у могућности да понови игре. Жао ми је, био је важан део групе – наводи Миодраг Божовић.

Posted

Jos jedan za omladince

valja prestici Kokijev Brodarac nekako

Posted

Sutra u 15h sa Pazarom.na Miticu, ulaz besplatan.

Grobari u nedelju na Banjici

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...