katamaran Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 (edited) prstace na treningu Edited February 4, 2017 by katamaran
Milosh76 Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Izgleda Bozo i Terzo vracaju - Boska Jankovica Nece se baci. A ni on nema gde, prodje prelazni rok. Odakle ti ta informacija?
katamaran Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Nema nista od toga. Neko pustio buvu pa je brze bolje demantovan na istom mestu...
Milosh76 Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Napustio nas je omladinac Momcilo Krstic...a sad malo vesti iz buducnosti... Povratak u svoju kuću: Krstić se vratio u Zvezdu! 31.08.2025 00:00 | mozzartsport.com „Pregovori su bili dugi, ali važno je da smo dobili veliko pojačanje“, rekao je Kostadin Terzić Veličina slova A A A Poslastica je stigla u finišu prelaznog roka: pregvori su bili dugi i teški, ali na kraju Momčilo Krstić se obavezao na trogodišnju vernost Crvenoj zvezdi. On je parafirao ugovor sa matičnim klubom u društvu predsednika Slavoljuba Đorđevića. "Veoma sam srećan što sam se vratio među crveno-bele, Zvezda je moja druga kuća. Želeo sam da se sve ovo što pre završi, malo se odužilo, ali šta je tu je, na kraju je sve ispalo dobro i srećan sam što ću konačno zaigrati u dresu kluba koji mi je u srcu.", rekao je Krstić novinarima na stadionu "Rajko Mitić". „Jeste da je bilo teško, ali smo na kraju završili posao na obostrano zadovoljstvo. Imali smo uslove, predsednik Rada Predrag Luka je imao svoje. Važno je da je Crvena zvezda na kraju dobila ogromno pojačanje na kojem je insistirao trener Đorđe Tutorić“, poručio je sportski direktor Crvene zvezde Kostadin Terzić. Kao što je ranije poznato Crvena zvezda će platiti Radu na ime obeštećenja 900.000 evra uz 57 posto od naredne prodaje, naravno Zvezda se obavezala i da pošalje Radu još 5 omladinaca koje će kasnije moći ponovo da im preproda. P.S. kradeno sa B92 foruma :D
Nikodije Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 citam da ce miki igrati za dz, kao doslo vreme da se oduzi klubu. jbt koja smejurija.
Milosh76 Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Igra za isplatu starog duga. Formalno nema platu, ali mu "isplacuju" dug u ratama Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Nikodije Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 bolje da su mu to isplatili bez da ga angazuju kao igraca. ali kao da je bitno, u ovakvu zvezdu miki se sasvim uklapa
levi Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Oni su njemu dužni, a za uzrvrat on radi besplatno. Pa ovo je na toliko nivoa logično da nemam reči
Milosh76 Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 ne trazi dodatne pare osim da mu redovno isplacuju dug. to su mediji objavili... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Bright Billy Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 A bosko je reko da mu je prerano za povratak. Jos dve-tri godine, pa ce doci da pomogne...
Jozef K. Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Boško je mlađi od Milijaša, plus verovatno može mnogo više. Hoću da kažem da treba još par godina da propada da bi došao na nivo da igra za Zvezdu. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Bright Billy Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 samo je godinu dana mladji bosko, a mnogo su ga vise povrede omele u karijeri. tako da - tu su negde.
Milosh76 Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Bosko je davno rekao da nece da se vraca zbog porodice.
Dimitrije Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 'Ajfde, 'ajde pacavre. Bosko je bio Zvezdian nada a Milijas je Zvezdina legenda. Malo pijateta za kapitena.
Recommended Posts