Apollo Creed Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 За разлику од тренинга у суботу који је био нешто слабијег интензитета, за Звездине фудбалере је тренер Миодраг Божовић осмислио изузетно напоран тренинг у недељу ујутру. Након почетног рада на стабилизацији, прешло се на уигравање линија тима. Напад је покушавао да надмудри одбрану, а предаха није било. Најзанимљивији део тренинга свакако је била игра на скраћеном делу терена, по веома јаком темпу. Екипа је била подељена у двa табора, које су чинили старији играчи са једне, и млађи играчи са друге стране. На крају, све се завршило нерешеним резултатом 4:4, па се може рећи да су млађи играчи издржали притисак.
Bright Billy Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Ričmond Boakje - sutra potpis, u nedelju na Marakani! Kao što smo najavili u petak nekadašnji član Sasuola, Elčea i Juventusa doći će na Marakanu na pozajmicu do leta 2018.godine. On se analazi pod ugovorom sa Atalantom, a Crvena zvezda će plaćati polovinu njegove plate (18.000 evra). Crvena zvezda će imati pravo preče kupovine Boakje u leto 2018.godine. Već je dogovorena otkupna klauzula – 1.000.000 evra
gervasius twinkleminkleson Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Dobar je bio u Sassuolu prije par godina u Serie B. Jos malo pa citavih startnih 11 mogu biti napadaci.
Milosh76 Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Da je potpisao na 2 godine (kao Hugo recimo) otisao bi posle godinu i po najkasnije. Ovako ce "dobijati" platu i igrati za nas. Od sadasnjih "napadaca" ne moze biti gori svakako, a klinci ce i tako u Omladince da se vrate do juna.
pbg12345 Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 milose jel postoji scenario koji se odigrava u vezi sa zvezdom, a da ti ne nadjes nesto pozitivno u tome? :) mozda zvuci kao da pokusavam da te podjebavam, ali zaista nije to. godinama citajuci sta pises kad je zvezda u pitanju, ja tebi na nekli nacin zavidim na toj decijoj veri i nadi u nas fk
Milosh76 Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 (edited) A ja tebe iskreno zalim sto si zaludna baba koja samo pljuje i gleda negativno na svet oko tebe. Vodi racuna o zdravlju momce, nemas 2 zivota nego samo jedan. A ako gledas na zivot negativno neces dugo uzivati u njemu. A sto se Zvezde tice, uvek cu probati da nadjem nesto pozitivno u svemu sto se radi, to se zove pozitivno misljenje, a ne branjenje bilo koga. Cinjenica je da je dosao na pozajmicu na godinu i po dana, prakticno za dzabe tj. samo za platu, ako je to tebi lose, onda ok. Uzivaj u svojoj negativnosti i mrznji prema svemu sto te okruzuje. Moras malo gledati i na pozitivne stvari zivota, momce, neces dugo izdrzati ako sve oko sebe gledas kroz negativnost. P.S. mozes da me podjebavas koliko hoces, to se desava samo u tvojoj glavi Tvoje misljenje me odavno pogadja kao i monsunske kise 10ak hiljada km daleko odavde. Nista licno... Edited January 29, 2017 by Milosh76
Azdaja Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Miloše vrati se na pravi topići, čekamo te. :)
Redrooster Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 milose jel postoji scenario koji se odigrava u vezi sa zvezdom, a da ti ne nadjes nesto pozitivno u tome? :) mozda zvuci kao da pokusavam da te podjebavam, ali zaista nije to. godinama citajuci sta pises kad je zvezda u pitanju, ja tebi na nekli nacin zavidim na toj decijoj veri i nadi u nas fk Da se razumemo nisam na tvojoj strani,ali ovo sto gore pomenuti radi je klasicno okretanje glave od "onoga" u sta se ne geda,ako me razumes,a to moze i da se nazove problem...
Milosh76 Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 A sto se stidis da se obratis meni? ne ujedam zaista... pokusaj...
Recommended Posts