Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2016/17

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Jeziv prelazni rok. Sve vise mi je pun pimpek i Bozovica i Terzana.

Solidarisemo se sa komsijama i sami sebe izbacujemo iz Evrope blamiranjem u najavi. Prosle godine nismo uspeli da ispadnemo od velikana sa Malte ali nam za ovu sanse rapidno rastu.

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

725

• katamaran

632

• Apollo Creed

410

• Bright Billy

356

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovo sto je robi igrao i ovo sto sad gledamo (u zvezdi, da ne bude zabune) ne da nije isti sport, nego nije ista planeta...

Posted

Solidarisemo se sa komsijama i sami sebe izbacujemo iz Evrope blamiranjem u najavi. .

Svi su isti.

Posted

Ovo sto je robi Џаја, Пикси, Дејо, Пиждра igrao i ovo sto sad gledamo (u zvezdi, da ne bude zabune) ne da nije isti sport, nego nije ista planeta...

Posted

I oni, naravno. Al smo pricali o robiju i ne razumem sto si ga precrtao?

Posted

Ode i kivi...

Летос је Адам Мичел потписао уговор, али током каљења у ОФК Београду није уверио одговорне у најтрофејнијем српском клубу да би могао у догледној будућности да буде адут.

И Мичелу је јасно да не би добио шансу, па је растанак најбоља опција за обе стране. Раскид још није озваничен, али је сигурно да ће да се догоди.

Posted (edited)

A jurimo Planica  :ph34r:

Do skoro sam mislio da zalizani nece smeti mnogo da pravi sranja u strahu od Vucka al ovaj orgija za sve pare.

Edited by katamaran
Posted (edited)

Kad Vucko ima nove miljenike... ne moze i da kontrolise Terzica i da pomaze Partizanu... A drugo, jasno je da njega zabole za Zvezdu i da ga nikad nije ni bilo briga za srpski fudbal, jer da jeste uradio bi bar JEDNU stvar korisnu, a on sve gore od goreg!

Edited by Milosh76
Posted

I oni, naravno. Al smo pricali o robiju i ne razumem sto si ga precrtao?

Ма где га прецртао, него овде се његов рођендан слави као да је даутм Барија( што је такође глупост). 

Posted

Sto bre kukate u vezi prelaznog roka kada nemate blagog pojma kakvi su novodosli igraci.  Iskustvo sa Bozovicem i Raisavljevicem ukazuje na to da su u prethodnim rokovima dovodili igrace od kojih se vecina pokazala kao dobra  (Vieira, Donald, Ibanjez, Kanga, Le Talek, Plavsic, Srnic, Ruiz).  Vi volite da u prvi plan isticete promasaje (Edson, Fibel, Vered) ili one koje smatrate da su namerno zapostavljani a da im nije data sansa (Babunski, Micel) ili one koje ne podnosite (Sikimic, Rendulic).  Bozovic zna sta radi, daleko vise od svih vas kada na jedan kup skupite svoje fudbalsko znanje i umece.  Sacekajte bar da vidite kako ce da izgledaju tim i igra u drugom delu sezone, pa onda ospiajte paljbu.  Taj vas pervezni cinizam i pogubni pesimizam (i ne samo vas nego kod vecine ljudi u Srbiji) unistava sve sto je u naznaci dobro i sto moze da uspe.

Posted

Neko je sabrao budalastine koje su se pominjale u medijima vezano za platu i bonuse i pravilno zakljucio da mi nemamo ni za pola od izmisljenih cifara .

A posto on i nije bio siguran da ce doci, najlakse je bilo prebaciti odgovornost na Grofa jer nije hteo super Rumuna, nego reci da je preskup.

Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta

Budesku ne deli tvoje misljenje

"Crvena zvezda mi je ponudila 30.000 evra mesečno, sa bonusima oko 35.000. Bili su veoma ozbiljni i poslali su mi ugovor, ali sam čuo da u Srbiji postoje određeni problemi. Uveravali su me da će sve biti u redu, ali želim još malo da sačekam. Ne isključujem mogućnost da zaigram za njih", izjavio je Budesku.

Posted

dakle zaista ga zvao onaj nesretni grobar tviteras :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...