katamaran Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Jeziv prelazni rok. Sve vise mi je pun pimpek i Bozovica i Terzana. Solidarisemo se sa komsijama i sami sebe izbacujemo iz Evrope blamiranjem u najavi. Prosle godine nismo uspeli da ispadnemo od velikana sa Malte ali nam za ovu sanse rapidno rastu.
levi Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=IaSWRsN45v8&feature=youtu.be&t=41
Bright Billy Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Ovo sto je robi igrao i ovo sto sad gledamo (u zvezdi, da ne bude zabune) ne da nije isti sport, nego nije ista planeta...
Goranz Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Solidarisemo se sa komsijama i sami sebe izbacujemo iz Evrope blamiranjem u najavi. . Svi su isti.
porucnik vasic Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Ovo sto je robi Џаја, Пикси, Дејо, Пиждра igrao i ovo sto sad gledamo (u zvezdi, da ne bude zabune) ne da nije isti sport, nego nije ista planeta...
Bright Billy Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 I oni, naravno. Al smo pricali o robiju i ne razumem sto si ga precrtao?
Bright Billy Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Ode i kivi... Летос је Адам Мичел потписао уговор, али током каљења у ОФК Београду није уверио одговорне у најтрофејнијем српском клубу да би могао у догледној будућности да буде адут. И Мичелу је јасно да не би добио шансу, па је растанак најбоља опција за обе стране. Раскид још није озваничен, али је сигурно да ће да се догоди.
katamaran Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 (edited) A jurimo Planica Do skoro sam mislio da zalizani nece smeti mnogo da pravi sranja u strahu od Vucka al ovaj orgija za sve pare. Edited January 12, 2017 by katamaran
Milosh76 Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 (edited) Kad Vucko ima nove miljenike... ne moze i da kontrolise Terzica i da pomaze Partizanu... A drugo, jasno je da njega zabole za Zvezdu i da ga nikad nije ni bilo briga za srpski fudbal, jer da jeste uradio bi bar JEDNU stvar korisnu, a on sve gore od goreg! Edited January 12, 2017 by Milosh76
porucnik vasic Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 I oni, naravno. Al smo pricali o robiju i ne razumem sto si ga precrtao? Ма где га прецртао, него овде се његов рођендан слави као да је даутм Барија( што је такође глупост).
Dimitrije Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Sto bre kukate u vezi prelaznog roka kada nemate blagog pojma kakvi su novodosli igraci. Iskustvo sa Bozovicem i Raisavljevicem ukazuje na to da su u prethodnim rokovima dovodili igrace od kojih se vecina pokazala kao dobra (Vieira, Donald, Ibanjez, Kanga, Le Talek, Plavsic, Srnic, Ruiz). Vi volite da u prvi plan isticete promasaje (Edson, Fibel, Vered) ili one koje smatrate da su namerno zapostavljani a da im nije data sansa (Babunski, Micel) ili one koje ne podnosite (Sikimic, Rendulic). Bozovic zna sta radi, daleko vise od svih vas kada na jedan kup skupite svoje fudbalsko znanje i umece. Sacekajte bar da vidite kako ce da izgledaju tim i igra u drugom delu sezone, pa onda ospiajte paljbu. Taj vas pervezni cinizam i pogubni pesimizam (i ne samo vas nego kod vecine ljudi u Srbiji) unistava sve sto je u naznaci dobro i sto moze da uspe.
Malvo Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Neko je sabrao budalastine koje su se pominjale u medijima vezano za platu i bonuse i pravilno zakljucio da mi nemamo ni za pola od izmisljenih cifara . A posto on i nije bio siguran da ce doci, najlakse je bilo prebaciti odgovornost na Grofa jer nije hteo super Rumuna, nego reci da je preskup. Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta Budesku ne deli tvoje misljenje "Crvena zvezda mi je ponudila 30.000 evra mesečno, sa bonusima oko 35.000. Bili su veoma ozbiljni i poslali su mi ugovor, ali sam čuo da u Srbiji postoje određeni problemi. Uveravali su me da će sve biti u redu, ali želim još malo da sačekam. Ne isključujem mogućnost da zaigram za njih", izjavio je Budesku.
pbg12345 Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 dakle zaista ga zvao onaj nesretni grobar tviteras :D
Recommended Posts