Milosh76 Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Jalovi napadi,. bez ozbiljne sanse, Ruiz sutirao, gosa izvadio iz gola i to je sve. Malopre je Lukovic pao na ruku i verovatno je polomio, usao Fibel i dobio zuti. Napadamo preko leve strane, Ruiz i Petkovic nisu pipnuli loptu kako valja... 0-0
Malvo Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Radakovic je sada kondicioni trener u nasim mladjim kategorijama. Kao da se Anjdelko i Fibel ne razumeju nesto. Fibel zasad u pasivnom polozaju, ali ostavljam mogucnost da ovog zvekne jednom.
katamaran Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 (edited) Blagodarim. Secam se da smo fino izgledali sa njim. Nesto sam se istripovao da je otisao u Krusevac a posle vidim da je bio u Kragujevackom Radnickom pre 2 godine pa sam verovatno tako pomesao. Edited November 19, 2016 by katamaran
Malvo Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 (edited) Pa on je iz Radnickog dosao kod nas, te sezone su oni bili dosta dobri, uglavnom zato sto su riljali teren na svakoj. Mada mislim da je sad neki spoljni saradnik, nije zvanicno u klubu, ali radi sa klincima. Edited November 19, 2016 by Malvo
Dimitrije Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Kakvi smo? Sad se ukljucih... Tehnicki lose. Dosta pogresnih dodavanja i dosta lako gube loptu. Plavsa je za sada najbolji organizator (Napretkovih) kontranapada. Napredak ima jacu sredinu i tu dominira. Plavsa, Donald i Poletanovic ne usdpevaju da stabilizuju srednji red niti da oragnizuju igru. Dobro se pozicioniraju ali egzekucija je vrlo losa.
katamaran Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Pa on je iz Radnickog dosao kod nas, te sezone su oni bili dosta dobri, uglavnom zato sto su riljali teren na svakoj. Mada mislim da je sad neki spoljni saradnik, nije zvanicno u klubu, ali radi sa klincima. Posle je opet bio u Radnickom http://www.kurir.rs/sport/fudbal/bivsi-kondicioni-trener-zvezde-u-kragujevcu-radivoje-radakovic-opet-u-radnickom-1923-clanak-1477487 I ja sam negde procitao to za mladje kategorije.
Milosh76 Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Nezvanicno, Lukovic ima otvoreni prelom ruke... :(
katamaran Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Kakav sut Le Taleka. Bio sam ubedjen da je Andjelko.
kud u maglu Simoviću Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Nezvanicno, Lukovic ima otvoreni prelom ruke... :(greotalukara je ok lik
katamaran Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Mogao bi malo onaj sto nece da produzi ugovor mesto Ruiza. Bice ovde zeznuto do kraja.
Malvo Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Sreca da imaju nekog Kaludjerovica u napadu. Lik visi u ofsajdu, a kad nije u ofsajdu onda nije u stanju da stigne loptu.
Recommended Posts