katamaran Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Zurnal pise da ce Hugo u Kinu a da umesto njega stizu Milic i Vujaklija Odlazak Huga je naravno ocekivan al su zamene... Mnogo bolje da daju sansu nekom klincu koji je vec u klubu nego da dovlace polovnjake.
Malvo Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 (edited) Ima ono kad kaze da klub nema cemu da se nada dok ne dobije gazdu, pa mu Terzan dan posle odgovara da nije zadovoljan nastupom u kvalifikacijama. Ne znam sta to nisam razumeo, ali znam da ne zelim da pitam. Poluinformacija je, pa neka Milos ne cita da se ne uzbudi, ali mislim da cemo obojicu dovesti jedino ako prodamo i Huga i Orlanda. Sikimic ostaje da brani Grofa dok god je ovaj neoteran. Edited November 15, 2016 by Malvo
Milosh76 Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 (edited) Ne razumem tvoje pokusaje provokacije, bio si ranije korektan, tako da cu prekinuti ovu raspravu bez zelje da dalje odgovaram. Osim ako zelis normalno da komuniciras. over and out Edited November 15, 2016 by Milosh76
Apollo Creed Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Zurnal pise da ce Hugo u Kinu a da umesto njega stizu Milic i Vujaklija Odlazak Huga je naravno ocekivan al su zamene... Mnogo bolje da daju sansu nekom klincu koji je vec u klubu nego da dovlace polovnjake. Odlično je ovo...nek se smeste u magacin dok Sikima i Orlando rešetaju.
pbg12345 Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Porediti Robijev i Grofov status je... Ne znam kako to nazvati. Prvi je otisao zato sto vise nije mogao da podnese pritisak, a ovaj sad se ponasa kao kabadahija koji defakto vodi klub. +1 Poredio sam samo nacin na koji je oteran Robi i na koji se trenutno tera Grof. Niti sam poredio Robija i Grofa kao trenera, Zvezdasa, odnos prema klubu...nista od toga, samo situaciju. I Grofa ce oterati na isti nacin i to prikazati kao ostavku ili odlazak zbog para... Nisam poredio ni ljudske ni trenerske kvalitete, niti ljubav prema klubu, niti odnos. To se ne moze porediti, potpuno se slazem. Robi je tu daleko ispred drugih. ajd molim te pojasni, posto ni ja nisam razumeo kako se to "grof" tera na nacin poput robija?
Milosh76 Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 (edited) Postoji jedna fina organizovana kampanja na forumu koji je ovde zabranjeno pominjati i citirati, koja se vodi protiv Grofa iz ko zna kojih razloga. Da se odmah ogradim, nisam taj forum posecivao bar 2 meseca, tako da ne znam trenutno stanje, ali sumnjam da su poceli da misle svojom glavom. Slicnost sa Robijem je utoliko sto je Grof postovan u Zvezdaskoj javnosti i sto ima rezultate. Ta simpaticna kampanja moze dovesti da Grofu pukne film i da prihvati neku od ponuda koje verovatno ima ili ce ih dobiti. Neke je vec odbio, ako je verovati medijima, a u januaru mozda neku i prihvati. Robi je oteran yj. nateran na ostavku, jer su mu stavljali klipove u tockove, maltretirali igrace, kasnile plate... pa je pukao i otisao iz kluba koji voli. Grof nije toliki emotivac, ali mu se ne moze osporiti trenersko znanje u odnosu na klasicne JSL trenercine! Edited November 15, 2016 by Milosh76
Apollo Creed Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Krajnje je vreme da 1 Dragoljub Bekvalac dobije priliku.
Malvo Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Ni 1 Kosan ne bi bio los, ako je Grof trenercina, sta je Kosan koji mu je pukao petardu posred Marakane?
Cash Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Krajnje je vreme da 1 Dragoljub Bekvalac dobije priliku. A tu je uvek spremni 1 bard fudbala 1 Milan 1 Zivadinovic koji je radio za 10 maraka. A i Pizon čeka ko zapeta puška.
borris_ Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 (edited) Izgleda da ce Milan Gajic preci od vas ove zime. Francuzi su zeljni da ga puste jer se nije dokazao. Edited November 15, 2016 by borris_
katamaran Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Sta ce nam? Onolike tribine zvrje prazne. Teren je ionako rezervisan za perspektivne Andjelkovice, Lukovice, Sikimice... Ipak su oni buducnost kluba.
Malvo Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Oslobodice se jedna paleta, izgleda nas Babunski napusta.
Recommended Posts