ZLATKO SNAJDER Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Odlicno, nadam se da neki od tih klinaca [za ovog sa ruznom prosloscu je vjerovatno prerano] poceti da dobija sansu ove sezone. Dzaba punjenje magacina, ako im se ne vjeruje na terenuDa,slazem se.Plan je da se najpre da Joveljicu,Racic vec dobija,tu su jos Ilic i oporavljeni Adzic.Ovaj mali ce mozda biti u nekim kup utakmicama mada je rano ove sezone.
Apollo Creed Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) Djordje Tutoric,mnogo obecavao na kraju prosek,steta. U kojoj paralelnoj stvarnosti se dešavao ovaj film? Edited October 8, 2016 by Apollo Creed
Hamlet Strašni Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Možda je obećavao mnogim devojkama ženidbu, zaposlenje u državnoj službi ortacima iz osnovne i tako to Sent from my iPad using Tapatalk
Kanzas siti zez Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 jedno vreme Tutoric i Andjelkovic igrali zajedno u nekom turskom klubu, ortak u svakom kolu igrao da primaju dva gola bez gledanja ko im je protivnik, tabele i slicno.
Kanzas siti zez Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 ma valjda, ne bi ih valjda jurio da mu ne ide. A i budi ozbiljan, pricamo o Tutoricu i Peharu
Nemanja Posrbica Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 Kocaelispor. Igrao i Jestrović za njih. I danas nam dođu novac za njih dvojicu, trojicu. Ako ikada vrate u prvu ligu i zaigraju u Evropi, moraće da nam ta dugovanja isplate.
katamaran Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) Mislim da za njih nije uslov da se kvalifikuju u Evropu nego ne mogu da igraju nikakvu ozbiljniju ligu dok nam ne plate nase asove. Valjda su se jedne godine kvalifikovali za drugu ili trecu ligu pa su se neki biznismeni pojavili ovde da pregovaraju oko tog duga al je nasa uprava tvrda srca bila. edit: sad su u Turkish Regional Amateur League odakle se ide u trecu ligu a moguce da cak ni tamo ne mogu dok nam ne plate. edit 2: biznismeni bi u elitu al ne da Tutora http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/zvezda-sve-blize-naplati-800000-dolara-za-transfere-u-kodzaeli/j05s0gp Edited October 8, 2016 by katamaran
pbg12345 Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Cudno da se posle tutore (koji je obecavao) i andjeljovica nisu vinuli u visine i ls nego zavrsili medju amaterima :(
Milosh76 Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Душан Анђелковић је у Ивањици уписао 101. званичну утакмицу за Црвену звезду, 25. у повратничком мандату у најтрофејнији српски клуб
MiddleClass Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Kakav je Nemanja Petrovic? Iz Igala je dosao u Zvezdu. Prati li ko mladje kategorije? Ne znam koliko moze imati 15-16 godina recimo.
Delija67 Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Kolko ima tih Nemanja Petrovica? Ima onaj mahac, pa onaj Partizanov bek, a cini mi se da sam cuo i za jos nekog
katamaran Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Ako imas nalog tamo Markos bi mogao da zna. Makedonci se kvalifikovali prvi put u istoriji. http://www.uefa.com/under21/season=2017/matches/round=2000649/match=2016158/postmatch/lineups/index.html Svi cestitaju Babunskom a mucenog Avramovskog niko da se seti. Nikako mi on nije jasan sa tim odbijanjem pozajmice.
katamaran Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Projekat „Nacionalni stadion“ pada u vodu! Država obnavlja Zvezdin i Partizanov dom http://www.mozzartsport.com/vesti/projekat-nacionalni-stadion-pada-u-vodu-drzava-obnavlja-zvezdin-i-partizanov-dom/148423 Naime, domovi beogradskih večitih rivala dobiće novo ruho, jer će biti renovirani po najstrožim standardima Uefe, a pritom bi se utrošilo znatno manje novca od planiranih 150.000.000 evra za Nacionalni stadion. Sad se ceka sledeca mera stednje kad se shvati da reprezentaciji nisu potrebna dva stadiona
Recommended Posts