Dimitrije Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Znao sam da ce to da bude reakcija politicno korektnih ppp-ovaca. Zato sam namerno pobrojao gorepomenute gospodje.
Prokleto Djubre Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Brohes, Beckovic, Dostojevski, Tolstoj, Vagner Vagner uljez
teacher Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Vagner uljez-1 Brohes Sent from my iPad using Tapatalk
dragance Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Za haiku moga i da razumem da matematika moze da igra neku ulogu, ali u slobodnoj prozi mi ne ide.
Milosh76 Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Izgleda da je Koki zaista dao pare za renoviranje stadiona... Navodno ce biti gotovi radovi i da cemo od sledece godine imati grejace. To sto nam je teren na nivou seoske lige normalnih zemalja, nema veze. Sve je lepo objasnio g. Corovic za Novosti STADION Crvene zvezde "Rajko Mitić" trebalo bi do narednog leta da bude konačno renoviran i podignut na UEFA kategoriju 4, što znači da bi se na njemu nesmetano mogle igrati utakmice grupne faze Lige šampiona, kao i mečevi reprezentacije Srbije. MODERNI objekti imaju elektroniku za rasterivanje ptica, a Crvena zvezda - čoveka sa plastičnim flašama! - Šaliće se ljudi na naš račun, ali zaista imamo dva čoveka koji rasteruju golubove i vrane i druge ptice koje stvaraju najviše problema i oštećuju teren. Tim flašama stvara zaglušujuću buku, pa ptice beže daleko. Problem je što golub jede seme trave i uništava je. Danski "DLF", koji proizvodi najbolje seme, dosetio se i ofarbao zrno semena u zeleno, pa ga golubovi ne vide i ne jedu.
Apollo Creed Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 jeftinije bi bilo da smo anagžovali 4 čoveka za rasterivanje ptica...i malo bolje flaše...
dragance Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Mislio sam da je dostigao vrhunac gluposti sa posipanjem kvarcnog peska pre skoro deset godina, kada je instantno sjebao travu sprživši je, ali ovaj idiot je nenadjebiv.
Milosh76 Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 U ivanjici nam sudi Mazic, igra se od 17h, prenos na Areni4. Ne igraju Poletanovic, Plavsic, Ruiz.. U ekipi od stranaca Donald, LeTalek. Vieira, Kanga, Mouce, Babunski
Nemanja Posrbica Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 Izgleda da Vieira nije bio u crkvi.
Milosh76 Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Izgleda da nas je Katar desetkovao... Manojlovic-Andjelkovic, Cvetkovic, Rendulic, Lukovic- LeTalek, Donald Kanga- Mouce, Srnic i Sikimic
Bane5 Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Izgleda da nas je Katar desetkovao... zasto bi katar nuzno bi kriv kada se zna da bozovic obozava da iznenadjuje svojim izborima i postavkama.
Recommended Posts