katamaran Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 (edited) Posle pocetna 4 poraza ofk do prve pobede cim im je stigao Micel. Neki izvestaj kako je odigrao? Vidim da nisu primili gol. Edited September 13, 2016 by katamaran
Milosh76 Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Mani to, mene zanima da li je Vieira zaista povredjen i propusta derbi ili se Grof zeza pustajuci lazne informacije.
ljuba1 Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Stvarno. Mozda mu Rajo zavrce zglob kao navijac Partizana i robovlasnik Oblandica.
katamaran Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 (edited) Nesto sam nacuo da uopste nije povredjen nego da lose trenira. Ne bi me cudilo da je klupa deo taktike u pregovorima oko novog ugovora. Slusam sad Terzin intervju (prica o transferima) Kolko je kriv Miodrag Bozovic, tolko sam kriv i ja. Kolko je zasluzan Miodrag Bozovic, tolko sam kriv i ja Edited September 14, 2016 by katamaran
Nemanja Posrbica Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Božović je vrlo ružno prokomentarisao potencijalni transfer Ristića pred prošlo kolo. http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/39075/ristic-izgledam-li-nezadovoljno
Apollo Creed Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Božović je vrlo ružno prokomentarisao potencijalni transfer Ristića pred prošlo kolo. http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/39075/ristic-izgledam-li-nezadovoljno Tu je cirke. +1000
Bright Billy Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Mafia izabrala onog slovenca za novog sefa, navodno bi deki stankovic trebao da posrane bitan clan 1 kabineta...
Nemanja Posrbica Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Mafia izabrala onog slovenca za novog sefa, navodno bi deki stankovic trebao da posrane bitan clan 1 kabineta... Slovenac je preuzeo UEFA u najgorem mogućem trenutku. Ne bi mu bio u koži. Balans koji mora da drži između bogatih i siromašnih će biti teško održati, a da obe strane budu zadovoljne, ali i sama UEFA. Što se tiče Stankovića, Deki je oduvek pre bio za funkcionera nego za trenera. Nikada ga nisam video kao nekoga ko sedi pored klupe.
Apollo Creed Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Meni tu kum Pantela najviše liči na 1 funkcionera...
Nikodije Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Slovenac je preuzeo UEFA u najgorem mogućem trenutku. Ne bi mu bio u koži. Balans koji mora da drži između bogatih i siromašnih će biti teško održati, a da obe strane budu zadovoljne, ali i sama UEFA. Što se tiče Stankovića, Deki je oduvek pre bio za funkcionera nego za trenera. Nikada ga nisam video kao nekoga ko sedi pored klupe. neka se potrudi da nama ovdasnjoj sirotinji organizuje regionalnu ligu, i sto se mene tice uradio je dosta.
Bright Billy Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Ne bi mu bio u koži. daj, ne zajebavaj me, molim te
Nemanja Posrbica Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 daj, ne zajebavaj me, molim te Sa istorijske, ne finansijske.
pantelia Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 http://www.vice.com/rs/read/poslednji-kultni-heroj-vice-u-gostima-kod-marka-pantelica Pantela :ziga:
Recommended Posts