levi Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Pazarci ratuju sa upravom, mislim da je najpoštenije da se prekine ovo i da se razilazimo
adasevic Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Ovaj Slovenac je najjaci komentator. Jebes ove nase :) Nislija... nismo te shvatili pogresno. Kakis.
casperbgd Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 A evo i Petkovic objasnjava zasto ne igra evropske utakmice. Cvetkovic je losiji igrac ali nije kikser kao ovaj.
gervasius twinkleminkleson Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Klub za koji navijate je trenutno najveca sramota i rak rana srpskog fudbala, ja prosto ne mogu da verujem sta sviraju za vas iz kola u kolo! Da su pametni ovi pazarci da probiju ogradu i da pozdrave i sudiju i tako to... Da me ne shvatite pogresno isto je vazilo i za crne u doba Toleta, ali zato postoje Kairati, Zaglebja, Sasuola... Uzas, svirali cist penal Zvezdi.
Hamlet Strašni Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Cek, jel ovo neki poseban sk 3? Sent from my iPad using Tapatalk
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Jos jedan cist kao suza nad Lukovicem! Uloziti zalbu na sudjenje...
levi Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Cek, jel ovo neki poseban sk 3? Sent from my iPad using Tapatalk Pa slovenački
Milosh76 Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Ovaj Slovenac je najjaci komentator. Jebes ove nase :) Nislija... nismo te shvatili pogresno. Kakis. Jel bio penal?
Hamlet Strašni Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Pa slovenačkiNisu isti? Ozbiljno pitam Sent from my iPad using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Rapsodija u crveno belom. Dajte nam neke evropske timove da ih pokrademo, jebes ovu domacu buraniju
adasevic Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Jel bio penal? Nisam video. Bio na nekom decijem rodjendanu, ukljucio se pred Orlandov gol. Ovo kad je Lune dobio zuti nije bio penal, mada nije morao ni zuti. Upetljali se malo, ali nije lose ni kad prestrogo vade kartone za takve situacije jer se pokaze neki stav. Ovaj Ilic je najmladji intrnacionalac koga imamo i jedan sigurno najperspektivniji nas sudija. On i onaj Srdjan Jovanovic. Mada meni ovaj bolji... Cekam sad da vidim hajlajtse pred drugo...
Milosh76 Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Nisam video. Bio na nekom decijem rodjendanu, ukljucio se pred Orlandov gol. Ovo kad je Lune dobio zuti nije bio penal, mada nije morao ni zuti. Upetljali se malo, ali nije lose ni kad prestrogo vade kartone za takve situacije jer se pokaze neki stav. Ovaj Ilic je najmladji intrnacionalac koga imamo i jedan sigurno najperspektivniji nas sudija. On i onaj Srdjan Jovanovic. Mada meni ovaj bolji... Cekam sad da vidim hajlajtse pred drugo...
levi Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Da su pametni ovi pazarci da probiju ogradu i da pozdrave i sudiju i tako to. Nisi ni ti naivan Oni da probijaju ogradu, a vi kao strine gađate flašama sa bezbedne udaljenosti
casperbgd Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Lose igramo na svim delovima terena, sem Orlandinja naravno :) Da nam nisu poklonili ova dva gola, ne bismo ih dali, oni nase poklone srecom nisu iskoristili.
Recommended Posts