W.F.C. Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Bivši precednik nam postao gradonačelnik. Covek sporta, covek fudbala... Vojnik Radnickog. Sa ce ni krene na bolje... Ja u njega siguram
Captain_Darling Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Covek sporta, covek fudbala... Vojnik Radnickog. Sa ce ni krene na bolje... Ja u njega siguram Пре ми делује да он сигура у нас ( и ту не мислим само на клуб него и град )
W.F.C. Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Пре ми делује да он сигура у нас ( и ту не мислим само на клуб него и град ) Jednom recju sigura u sve na sta naleti... <_<
Rumpelstiltskin Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Evo ideje za generalnog sponzora: Zvezdan Milovanoviić, vlasnik K::CN ( Televizija, kablovski operater na nivou republike i muzicka produkcija ) je postao predsednik GO SNS u Nisu. Jaki su ko zemlja. Kroz FK se moz pere i cash. Nislija je, staro groblje. Jos samo interesi da se poklope
Rumpelstiltskin Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 BTW, Rasta mi nesto ustumeo. Dal ga slabo rane, sta li je ... Usvitkao s oci. Vidi se da je bio rad da razgovara o hrani. Steta.
Captain_Darling Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Jednom recju sigura u sve na sta naleti... <_< Како год, секс нам не гине. А и треба, летње је време, сукњице, тангице, ово-оно... Evo ideje za generalnog sponzora: Zvezdan Milovanoviić, vlasnik K::CN ( Televizija, kablovski operater na nivou republike i muzicka produkcija ) je postao predsednik GO SNS u Nisu. Jaki su ko zemlja. Kroz FK se moz pere i cash. Nislija je, staro groblje. Jos samo interesi da se poklope Лепа идеја, само да неком из управе падне то на мозак бар да проба
Rumpelstiltskin Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Како год, секс нам не гине. А и треба, летње је време, сукњице, тангице, ово-оно... Лепа идеја, само да неком из управе падне то на мозак бар да проба Svezani su i uvezani po politickim partijama ko crevca. Ne mora ih ja podsecam sta bi bilo dobro, znaju oni sami. Zvezdan uso u politiku da se ovajdi nesto ako moze i olaksa si zivot, a ne da puca 100 iljade ojra godisnje i bude gotivan Nislijama.
Rumpelstiltskin Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 http://fkradnickinis.rs/sa-sutjeskom-ipak-danas-od-17-30/?lang=lat Jel se zna raspored i satnica utakmica u Dimitrovgradu ?
Captain_Darling Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 (edited) Ће видимо, имамо ту везу Радан-Булатовић- Миловановић, само треба да саберу 2 и 2.. Једино ако стоје с математику као Софроније Edited July 11, 2016 by Captain_Darling
Rumpelstiltskin Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 (edited) Ће видимо, имамо ту везу Радан-Булатовић- Миловановић, само треба да саберу 2 и 2.. Једино ако стоје с математику као Софроније Radio sam nocas, umoran ko pceto, legoh malopre da oddzmijem i ukaza mi se slika pred ocima nasih momaka u novim dresovima sa generalnim sponzorom i reko daj da podelim, ce zaboravim ^_^ . Sisi i Zizi u srcu Edited July 11, 2016 by Rumpelstiltskin
Rumpelstiltskin Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Које ти ноћне море имаш :) Prso sam totalno
merosina Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Preporucujem Vam poucan tekst "Ko sisa Radnicki iz Nisa" Magazin Tabloid. Ima 2 razlicita teksta sa istim naslovom zato pored teksta napisite Magazin T Zeleo bih kad budete procitali da mi kazete utiske.
Rumpelstiltskin Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Preporucujem Vam poucan tekst "Ko sisa Radnicki iz Nisa" Magazin Tabloid. Ima 2 razlicita teksta sa istim naslovom zato pored teksta napisite Magazin T Zeleo bih kad budete procitali da mi kazete utiske. Mogao bi da okacis linkove sa tim tekstovima
Recommended Posts