Captain_Darling Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Немој се секираш, једно Нишко и све ће се реши
Rumpelstiltskin Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Немој се секираш, једно Нишко и све ће се реши Još ga ne probah, bruka. El ga jos ne iskvarise ?
Captain_Darling Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Još ga ne probah, bruka. El ga jos ne iskvarise ? И даље је како треба, знаш ти како Бугари озбиљно раде
Dali_man Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Mrdaković optimista - Sa ''Građevinarima'' u Evropu! http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/mrdakovic-optimista-sa-gradjevinarima-u-evropu-267789.html E sad smo ga naebali <_<
Redrooster Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Sta da se kaze za njega...decko je iz moj kraj,vuce neku gadnu povredu pete tako da je rovit i podlozan povredama,ne moz se svrti celu sezonu u neki klub.Ko zna mozda ona zna sto javnost ne zna za RADnicki B,mada sumnjam.Mislim da ga cak vise ni nas klub ne trazi tako da ce ga "pozdravimo" sa jedno nisko... :)
Dali_man Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Sta da se kaze za njega...decko je iz moj kraj,vuce neku gadnu povredu pete tako da je rovit i podlozan povredama,ne moz se svrti celu sezonu u neki klub.Ko zna mozda ona zna sto javnost ne zna za RADnicki B,mada sumnjam.Mislim da ga cak vise ni nas klub ne trazi tako da ce ga "pozdravimo" sa jedno nisko... :) Decko je iz moj kraj, a nije Crveni Pevac
Rumpelstiltskin Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Sta da se kaze za njega...decko je iz moj kraj,vuce neku gadnu povredu pete tako da je rovit i podlozan povredama,ne moz se svrti celu sezonu u neki klub.Ko zna mozda ona zna sto javnost ne zna za RADnicki B,mada sumnjam.Mislim da ga cak vise ni nas klub ne trazi tako da ce ga "pozdravimo" sa jedno nisko... :) Decko je iz moj kraj, a nije Crveni Pevac Ne ne, decko je iz MOJ kraj. Mi smo be zajedno drugovali i picke guzicili
Redrooster Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Ako zgrada TV5 nije Crveni pevac onda je trg Patrijarha Pavla ;)
Rumpelstiltskin Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 (edited) Snajke se raspistoljile, mora da se spremaju nesta da ćecaju Edited July 2, 2016 by Rumpelstiltskin
Rumpelstiltskin Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 http://fkradnickinis.rs/rodjendan-grmljavina-i-vimbldon-na-kopaoniku/
Recommended Posts