Jump to content

FK Radnički Niš 2016/2017

Featured Replies

mnogo slab Bokelj...

Jeste al ima evropsko sudjenje , a ne Maja Vujovica i tako te...

Stojanovic nije igrao, ima li razloga ???

Od talenata koji su dosli sa strane,taj epitet "talenta" ce opravdati L.Mitrovic (o kome sam u par navrata pisao u superlativu) i Aleksa Jovanovic.

Dok ce po meni Apostol i Krstic biti prosecni Superligaski igraci.

Mrkin naslednik Lazar Mitrovic definitivno.

Znam da ga je Radan mng hvalio kao i SD Jovanovic

Od talenata koji su dosli sa strane,taj epitet "talenta" ce opravdati L.Mitrovic (o kome sam u par navrata pisao u superlativu) i Aleksa Jovanovic.

Dok ce po meni Apostol i Krstic biti prosecni Superligaski igraci.

Mrkin naslednik Lazar Mitrovic definitivno.

Znam da ga je Radan mng hvalio kao i SD Jovanovic

Polako s prognoze...

Gledam svetsko prvenstvo pa si razmisljam o moj klub. Pade mi na pamet A. Jovanovic. Samo je jednu sezonu pokazao sta ume i toliko. Ne znam da li su ga procitali sa ono njegovo lomljenje sa desnom nogom ili se on stvarno mnogo potrosi ali da bi bili medju prva cetiri fali nam i on u napadu. Nadam se da ce Rasta malo da ga usmeri i da mu nadje zicku pa da pocne da asistira i daje golove...

Gledam svetsko prvenstvo pa si razmisljam o moj klub. Pade mi na pamet A. Jovanovic. Samo je jednu sezonu pokazao sta ume i toliko. Ne znam da li su ga procitali sa ono njegovo lomljenje sa desnom nogom ili se on stvarno mnogo potrosi ali da bi bili medju prva cetiri fali nam i on u napadu. Nadam se da ce Rasta malo da ga usmeri i da mu nadje zicku pa da pocne da asistira i daje golove...

U sezoni 2012/13 je Aca bio pravi. Od dolaska Bekija nije vise toliko ofanzivan. A mnogo fali...

U sezoni 2012/13 je Aca bio pravi. Od dolaska Bekija nije vise toliko ofanzivan. A mnogo fali...

Kako bese jel kod A. Ilica igrao ??? Meni se cini bas pocetak 2013/14 kod cika Bekija krenuo ili je mozda tada poceo da zavrsava uspesni niz ??? Tada je dva puta na isti fazon fintirao i sa levog coska pogadjao u levi golmanov ugao. Medjutim upravu si ti, sad se prisecam, to mu je bio poslednji trzaj jer je cika Beki skoro pa uspeo sve da umrtvi i sve sto je duze trenirao ekipu oni sve gori. Sezonu pre toga je dao na Marakani dva gola i bio je bas prodoran.

Tada je pored sebe ako se dobro secam imao Cakija ??? Bio tu i Pejca, Kolarevic, onaj Hrvat, Milan Jovanovic...

Tada mi je Nikola Lukic bio jako interesantan igrac i mislio sam da ce da bude nesto od njega http://www.transfermarkt.com/nikola-lukic/profil/spieler/138867

Igrao i Randjelovic, Cicmil, Zivkovic, B. Djordjevic koji bi nam mnogo znacio da je ostao u timu i mislim da mu je velika greska sto je otiso u pecalbu u Ameriku.

Od mladih nije bilo ni u najavi bio je tu Raul sa 22god. i Strahinja sa 20god. od onih koji su nesto igrali. Bio i Ostojic sa 20 god. ali se ne secam da se nesto naigrao, takodje Cicmil imao 21god. ali i on nesto nije igrao...

Edited by MaErAkLoIJA

Beki je doneo tu taktiku odbrambenu a cika Stepi ga je (Acu) posle gurnuo jos vise u stranu i tad je bio odsecen. Aca Ilic je imao napadacku igru al jbga bez odbrane. Veliko je razocaranje kad primis 5 komada u gostima bezveze. Videcemo sta ce Rasta da forsira, u plejofu je krenuo sa nekom taktikom gde ili gubimo ili dobijamo, sto i nije tako lose, jer nereseno donosi samo 1 bod koji ne znaci puno... Mada opet kad pogledas mi jako tesko primamo k znanju poraze  :ss1: Neki poslednji napadacki trzaj mu je bio sjajan gol protiv Slobode na Cairu 2013. u jesen kod cika Bekija. Inace ta ekipa Ace Ilica je bila extra gledano napadacki i to je fudbal kakav bih voleo da gledam, al uz jacu odbranu...

Edited by W.F.C.

Beki je doneo tu taktiku odbrambenu a cika Stepi ga je (Acu) posle gurnuo jos vise u stranu i tad je bio odsecen. Aca Ilic je imao napadacku igru al jbga bez odbrane. Veliko je razocaranje kad primis 5 komada u gostima bezveze. Videcemo sta ce Rasta da forsira, u plejofu je krenuo sa nekom taktikom gde ili gubimo ili dobijamo, sto i nije tako lose, jer nereseno donosi samo 1 bod koji ne znaci puno... Mada opet kad pogledas mi jako tesko primamo k znanju poraze  :ss1: Neki poslednji napadacki trzaj mu je bio sjajan gol protiv Slobode na Cairu 2013. u jesen kod cika Bekija. Inace ta ekipa Ace Ilica je bila extra gledano napadacki i to je fudbal kakav bi voleo da gledam, al uz jacu odbranu...

Zadnji trzaj posle tog trzaja je gol protiv Zvezde a i ona asistencija Mrkicu protiv Lucanske Mladosti...

To sto uradi na deset utakmica treba da uradi na svakoj drugoj.

Edited by MaErAkLoIJA

Zadnji trzaj posle tog trzaja je gol protiv Zvezde a i ona asistencija Mrkicu protiv Lucanske Mladosti...

Al nedovoljno, slozices se...  ;)

Al nedovoljno, slozices se...  ;)

Slozio sam se jos u prethodnom postu ;)

Kazem ja - Jehovini svedoci  :lolol:

Jedan od velikih potencijala iz Gane je ovaj igrac koji igra u klubu sa kojim smo se pobratimili ali ja ne vidim neke vajde od toga do sada, pa se nadam da ce se ovajdimo od ovih transfera a jedan od njih moze da bude upravo ovaj igrac samo sto se za njega interesuju evropski klubovi....   http://www.transfermarkt.com/dauda-mohammed/profil/spieler/360711

Guest
This topic is now closed to further replies.