Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

• Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted

To Legendo

Vidiš to je zanimljivo, niste nam nikada rekli za koga u stvari navijate

Merosina i Legenda su vidim naši, rooster je grobaska vulva. a ostali? Većina verovatno za Piksijem i Rambom, pretpostavljam? :)

Posted

To Legendo

Merosina i Legenda su vidim naši, rooster je grobaska vulva. a ostali? Većina verovatno za Piksijem i Rambom, pretpostavljam? :)

Ma jok, "čačni" me malo pa će vidiš :P   

Posted (edited)

To Legendo

Teško da može da bude vaš navijač kad je juče bio na Partizanovoj euforičnoj šampionskoj proslavi... jedino ako nije agent-spavač. Koliko se sećam, čestitao je Partizanu titulu još dok meč u Nišu nije ni bio završen, dakle naš je.

Mislim da je samo onaj Boki pravi navijač Radničkog, ostali su verovatno osetili da u ovom trenutku nisu dovoljno dobri za Partizan i Zvezdu pa "navijaju" za Radnički dok se ne dokažu i zasluže mesto na Severu/Jugu. Eto, Legenda je uspeo u tom naumu.

Edited by Goranz
Posted

Teško da može da bude vaš navijač kad je juče bio na Partizanovoj euforičnoj šampionskoj proslavi... jedino ako nije agent-spavač. Koliko se sećam, čestitao je Partizanu titulu još dok meč u Nišu nije ni bio završen, dakle naš je.

To što sam čestitao posle meča u Nišu je znak da se razumem u to, kako stoje stvari u srBskom fudbalu. Bilo je suludo od vas izgubiti titulu posle pobede u Nišu. Da podvučem zaslužene.Toliko ste uložili u igri na terenu i van njega i uhvatili komšije na spavanju...to se ne ispušta. Ne u srBistanu...

Posted

Ја тренутно навијам да Младост има лиценцу, заслужили људи 100%.

Posted

Ја тренутно навијам да Младост има лиценцу, заслужили људи 100%.

Ja mislim da bi i Čarapani mogli da dobiju Evropu. jesu izgubili protiv nas, ali u plejofu pokradeni su kao niko. Protiv Lučana, Vojvodine, protiv nas im nije sviran čist penal na 1:0 za nas i nisu se drali mnogo da smo Bugaraši ;)....Ovo što su pokradeni protiv blizanaca i ne računam, sitno je u odnosu na N.Sad i Lučane.

Posted

Него, шта би у вези оних спонзора толико најављиваних и оних појачања са којима се у највеће преговара?  :fantom:

Posted

Него, шта би у вези оних спонзора толико најављиваних и оних појачања са којима се у највеће преговара?  :fantom:

Oni, kako beše, što su ovi dosadašnji "male mace"......tako li beše ? Pa će bude...ne mož' sve odjednom...prvo Jevropa ;)

Posted

Oni, kako beše, što su ovi dosadašnji "male mace"......tako li beše ? Pa će bude...ne mož' sve odjednom...prvo Jevropa ;)

Баш ти, занима ме јел постоје планови за следећу сезону...

Posted

Ako mogu Treza i Vučela da jedev govanca, ne vidim niti jedan razlog sto i Ivica ne bi zamezio malko .....

Posted

Ako mogu Treza i Vučela da jedev govanca, ne vidim niti jedan razlog sto i Ivica ne bi zamezio malko .....

Ма нека их, само нек ручкају...

Posted (edited)

Kad smo već kod "male mace"...Icko je "mala maca" za ovu dvojicu. Student sa poternici Slobov Gebels su za dva koplja iznad ;)

Doduše, ja ne znam, ali tako piše u novinama.

Edited by Legenda
Posted

Da li se zna koga od pomocnika Rastavac vodi sa sobom???

Posted

Da li se zna koga od pomocnika Rastavac vodi sa sobom???

Ne verujem da će i jednog...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...