Constantin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 ... prelazimo u redove pobednika... https://twitter.com/FKPartizanBG/status/866609991645528064/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.parapsihopatologija.com%2Fforums%2Findex.php%3Fshowtopic%3D20157%26page%3D315 Pa...sramota bi me bilo da navijam za Partizan, i da uzmem nešto što su na jedvite jade i uz pomoć svega i svačega iskamčili...;)...i to još pošteno :ziga:
levi Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 To Legendo Vidiš to je zanimljivo, niste nam nikada rekli za koga u stvari navijate Merosina i Legenda su vidim naši, rooster je grobaska vulva. a ostali? Većina verovatno za Piksijem i Rambom, pretpostavljam? :)
Constantin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 To Legendo Vidiš to je zanimljivo, niste nam nikada rekli za koga u stvari navijate Merosina i Legenda su vidim naši, rooster je grobaska vulva. a ostali? Većina verovatno za Piksijem i Rambom, pretpostavljam? :) Ma jok, "čačni" me malo pa će vidiš :P
Goranz Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 (edited) To Legendo Vidiš to je zanimljivo, niste nam nikada rekli za koga u stvari navijate Merosina i Legenda su vidim naši, rooster je grobaska vulva. a ostali? Većina verovatno za Piksijem i Rambom, pretpostavljam? :) Teško da može da bude vaš navijač kad je juče bio na Partizanovoj euforičnoj šampionskoj proslavi... jedino ako nije agent-spavač. Koliko se sećam, čestitao je Partizanu titulu još dok meč u Nišu nije ni bio završen, dakle naš je. Mislim da je samo onaj Boki pravi navijač Radničkog, ostali su verovatno osetili da u ovom trenutku nisu dovoljno dobri za Partizan i Zvezdu pa "navijaju" za Radnički dok se ne dokažu i zasluže mesto na Severu/Jugu. Eto, Legenda je uspeo u tom naumu. Edited May 22, 2017 by Goranz
Constantin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Teško da može da bude vaš navijač kad je juče bio na Partizanovoj euforičnoj šampionskoj proslavi... jedino ako nije agent-spavač. Koliko se sećam, čestitao je Partizanu titulu još dok meč u Nišu nije ni bio završen, dakle naš je. To što sam čestitao posle meča u Nišu je znak da se razumem u to, kako stoje stvari u srBskom fudbalu. Bilo je suludo od vas izgubiti titulu posle pobede u Nišu. Da podvučem zaslužene.Toliko ste uložili u igri na terenu i van njega i uhvatili komšije na spavanju...to se ne ispušta. Ne u srBistanu...
Captain_Darling Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Ја тренутно навијам да Младост има лиценцу, заслужили људи 100%.
Constantin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Ја тренутно навијам да Младост има лиценцу, заслужили људи 100%. Ja mislim da bi i Čarapani mogli da dobiju Evropu. jesu izgubili protiv nas, ali u plejofu pokradeni su kao niko. Protiv Lučana, Vojvodine, protiv nas im nije sviran čist penal na 1:0 za nas i nisu se drali mnogo da smo Bugaraši ;)....Ovo što su pokradeni protiv blizanaca i ne računam, sitno je u odnosu na N.Sad i Lučane.
Captain_Darling Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Него, шта би у вези оних спонзора толико најављиваних и оних појачања са којима се у највеће преговара?
Constantin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Него, шта би у вези оних спонзора толико најављиваних и оних појачања са којима се у највеће преговара? Oni, kako beše, što su ovi dosadašnji "male mace"......tako li beše ? Pa će bude...ne mož' sve odjednom...prvo Jevropa ;)
Captain_Darling Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Oni, kako beše, što su ovi dosadašnji "male mace"......tako li beše ? Pa će bude...ne mož' sve odjednom...prvo Jevropa ;) Баш ти, занима ме јел постоје планови за следећу сезону...
Rumpelstiltskin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Ako mogu Treza i Vučela da jedev govanca, ne vidim niti jedan razlog sto i Ivica ne bi zamezio malko .....
Captain_Darling Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Ako mogu Treza i Vučela da jedev govanca, ne vidim niti jedan razlog sto i Ivica ne bi zamezio malko ..... Ма нека их, само нек ручкају...
Constantin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 (edited) Kad smo već kod "male mace"...Icko je "mala maca" za ovu dvojicu. Student sa poternice i Slobov Gebels su za dva koplja iznad ;) Doduše, ja ne znam, ali tako piše u novinama. Edited May 22, 2017 by Legenda
MaErAkLoIJA Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Da li se zna koga od pomocnika Rastavac vodi sa sobom???
Constantin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Da li se zna koga od pomocnika Rastavac vodi sa sobom??? Ne verujem da će i jednog...
Recommended Posts