Матрикс Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Раде Дугалић, наш бивши играч из наше омладинске школе, се са својим клубом пласирао у највиши ранг руског првенства као стандардан играч на месту штопера.
merosina Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Mare@ -Pazi Brzi je kod nas igrao toplo-hladno,nije imao kontinuitet u igri,sem onog proleca kad je pokidao i zato se prodao u Pfc. Da li bi nam odgovarao,nzm nisam pametan,ali bi oberucke prihvatio Djurickovica. Stankovic je ok igrac,ali ako jurimo neku Evropu ,tesko sa njim na beku. Malo mi je limitiran igrac,a u nasoj ligi ne vidim neku alternativu. Ozbiljno bi nam legao Darko Bulatovic,ali mu ugovor istice cinimi se za 6 meseci. Ne verujem da ce Napredak pustati igrace,oni su takodje sa Miskovicem ozb zagrizli LE,a i traze ozb obestecenja.Znam da su CZ i Pfc hteli neka 2 igraca da dovedu,a ovi su trazili ozb cifru. Mare,inace nasa liga sa dobrim igracima,a ne skupim u debelom deficitu,tako da nam ne ginu povratnici iz inostranstva,da vade karijeru kod nas. Iz nase lige bi voleo Bojovica i S.Jovanovica iz Lucana,Andriju Lukovica iz Zvezde,potencijal je 94god Ne vidim razlog zasto ne bi isforsirali D.Zivkovica (smatram da je daleko veci potencijal od Apostola). Decko ima 1 na 1,hitar je,ima precizan sut. Po bokovima Travancic i Zivkovic,dobili bi probojnost. Ne bi otpisivao Poparu,mislim da moze da ponovi Arsinu sezonu. Nzm sto se Toti stavlja po strani,on mi je bas univerzalan veznjak,vrlo zahvalan za svaku ekipu. Klupa ga bas ozb stagnira. Mi prvo moramo da dovedemo ozbiljnog golmana,pa nadalje. Treba pokupiti jednog-dva igraca 98 iz CZ i PFC,koji imaju potencijala (Birmincevic iz Pfc,Cvetkovic,Romanic iz CZ)
MaErAkLoIJA Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 (edited) Nisam ni mislio merosina da kupujemo igrace od Napredka ako si tako shvatio vec sam naveo kakve bi igrace voleo da vidim u timu a opet da nisu papreni sto se primanja tice. Samo sam napisao da bi takav tim po meni bio izbalansiraniji i dao sam masti na volju. Ne znam koliko si pazljivo citao. Inace potencijal su i Apostolovic i Zivkovic a ko je veci i za koliko to se nikad ne zna dok se ne ostvare. Kao i u zivotu, ko ti je najveci prijatelj znaces na kraju tako i sa ovom dvojicom, isto :D Voleo bih da je drugacije ali pitanje je koji kvalitet mozemo da privucemo. Bas smo pricali sa Legendom ako si citao posle tog mog posta da su igraci tipa Volkov, Perendija i slicni nasa realnost. Velika pojacanja na papiru koja ce da treniraju u kafani. Tako da taj Marjanovic moze za nas da bude samo sigurica. Toti ce valjda da dobije vise prostora u narednoj sezoni, vreme mu je. Pitanje je samo kakav ce tim da sastavimo jer ako primimo gol u prvih deset minuta svaku utakmicu onda nema nista od omladinaca. Da nam je ove polusezone odbrana bila manje suplja i mladi bi dobili vise vremena. Edited May 20, 2017 by MaErAkLoIJA
merosina Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Mare@ kada bi uboli kao sa Pavkovim i Arsicem,bio bi pun pogodak. Po meni,mi imamo dobrog sportskog direktora. Sa kojim (nepostojecim) novcem radi,a kakav ucinak sa pogodcima,svaka cast. Valjda ce se sad malo bolje probrati kad nam legnu pare od Arse,Mrke i dug za Pavkova
MaErAkLoIJA Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 (edited) On je hteo pre dve godine i Sasu Jovanovica da dovede kad je samo obecavao, a odmah te sezone i eksplodirao ali tada mu nisu obezbedili sto hiljade evra za transfere. Koliko se secam trebalo je da mu se da deset-dvadeset hiljada na ruke da bi ga privoleli da potpise za nas. Edited May 20, 2017 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 On je hteo pre dve godine i Sasu Jovanovica da dovede kad je samo obecavao, a odmah te sezone i eksplodirao ali tada mu nisu obezbedili sto hiljade evra za transfere. Koliko se secam trebalo je da mu se da deset-dvadeset hiljada na ruke da bi ga privoleli da potpise za nas. Uglavnom....mislim da je čak bio i slobodan 100%
MaErAkLoIJA Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Uglavnom....mislim da je čak bio i slobodan 100%Bio je slobodan i tada sam se pitao zasto toliko novca samo za potpis i brzo sam saznao :) Nije mi bilo jasno zasto Lucane a ne mi ali tada nisam znao ko im je sponzor :D
Constantin Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Bio je slobodan i tada sam se pitao zasto toliko novca samo za potpis i brzo sam saznao :) Nije mi bilo jasno zasto Lucane a ne mi ali tada nisam znao ko im je sponzor :D Ne znam da li je već bilo 'pravilo' na snazi....može samo preko granice, ne u srpske klubove....by Nenad Milovanović ?
MaErAkLoIJA Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Ne znam da li je već bilo 'pravilo' na snazi....može samo preko granice, ne u srpske klubove....by Nenad Milovanović ?Nije posle tog transfer perioda je to krenulo...
MaErAkLoIJA Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Iz nase lige ovi stoperi sto su nastupili u B reprezentaciju, Calasan mozda Klisura ali sve sto vredi obicno se i placa a sto je slobodno ide blizancima...
Rumpelstiltskin Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Daklem, da zatvorimo ovu sezonu, novo izvlacenje, nova sansa 1.16 5.94 12.14
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 (edited) http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/realnost-srpskog-fudbala-od-treceg-mesta-plasman-ne-znaci-nista-301449.html I tu dolazimo do paradoksa, Vojvodina i Mladost koji su ispred na tabeli, na trećem i četvrtom mestu, nisu u prvom pokušaju dobili licence, pa bi recimo peto mesto moglo da donese kvalifikacije za LE.Nišlije i Kruševljani žele da se okušaju tokom leta, pa ako Radnički izgubi na "Marakani" a Napredak dobije Voždovac, pod Bagdalom će se letos igrati kvalifikacije. Edited May 21, 2017 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
W.F.C. Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 A prošle godine beše Napredak u poslednjem kolu? Ne to, mislio sam opet u zadnjem kolu se vadimo, prosle sezone bese neki krug od tri ekipe sa istim brojem bodova pa smo se na medjusobne duele izvukli... Steta jer su samo par kola ranije bili deseti.
Recommended Posts