Rumpelstiltskin Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 (edited) Lalat.... ;) :D Edited May 18, 2017 by Rumpelstiltskin
Constantin Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Ja lično bi voleo da ukoliko se Rasta otisne u svet, na njegovo mesto pojavi onaj čarapane sto vodio pa ga izjebase u Vojvodinu. I sajka Radonju iz Čuku bi voleo da vidim na Čairu .... Neki ljudi pričaju da je Simo Krunić sledeći na našoj klupi, a oni hrabriji spominju ime Nenada Milovanovića ;)
Constantin Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Mislim da je realno prenaglio sa ostavkom, posebno što ovi koji figuriraju kao zamene (Kosanović, Bekvalac, Babić itd) nisu na nivou koji je Radničkom neophodan. PA i nije prenaglio, tako propisi nalažu. Ne može biti selektor i trener u klubu. Protiv Velsa preuzima kormilo reprezentacije od Muslina.
Goranz Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 To će malo da pričeka, Marko Nikolić ima ponudu Viktorije Plzen i sasvim lako može da se desi da ga Rastavac zameni.
Constantin Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 To će malo da pričeka, Marko Nikolić ima ponudu Viktorije Plzen i sasvim lako može da se desi da ga Rastavac zameni. E pa tako piše na B92.
MaErAkLoIJA Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Samo mi kazite da se zajebavate sa ostavkom Rastavca??? Mislim kao kapiram da se zajebavate ali opet?!?!?!
Rumpelstiltskin Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Rastavac je ostavio dubok trag na klupi Reala sa Nisave
Goranz Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Po meni, odluka da sada odustane od Radničkog je pravi kukavičluk. Moš misliti, iznervirao se što Radnički nema prave navijače i što nije umeo da dobije gomilu utakmica koje su unapred bile nameštene. Da je hteo, imao je pred sobom celo leto da uvežba taj segment. Kao što rekoh, prenaglio je. Valjda će se bolje snaći u nekom drugom klubu.
Rumpelstiltskin Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 vi cete mene i mog sina nazivati lazovima http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:665910-NISLIJE-SE-UGLEDALE-NA-PARTIZAN-Radnicki-trazi-monitoring-UEFA Fudbalski klub Radnički iz Niša zatražio je, kako saznaju “Novosti”, od UEFA njen specijalni monitoring u poslednjem kolu plej-ofa i plej-auta srpske Superlige.
Constantin Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 (edited) vi cete mene i mog sina nazivati lazovima http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:665910-NISLIJE-SE-UGLEDALE-NA-PARTIZAN-Radnicki-trazi-monitoring-UEFA ....i NATO.....neće oni nas, ničim izazvani, pod okriljem noći soldateska....da nas kradu, mamu im j..em..........da im je..em.... Edited May 18, 2017 by Legenda
Rumpelstiltskin Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Evo realnog pogleda na utakmicu jednog iskonskog Meraklije, pravog Nišlije koji je izgleda teško podneo sto izgubio titulu pred sam kraj sampionata http://www.gradjanin.rs/utakmica-radnickog-i-partizana-je-toliko-cudna-da-moze-da-se-pomisli-da-je-namestena/
Rumpelstiltskin Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Izmena u 70 minutu je hajlajt malopređasnog remek dela, ovog nezaboravnog i nadasve dubokog, ali ipak iskrenog, na žalost jos jednog u nizu bardova niškog novinarstva
Constantin Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Izmena u 70 minutu je hajlajt malopređasnog remek dela, ovog nezaboravnog i nadasve dubokog, ali ipak iskrenog, na žalost jos jednog u nizu bardova niškog novinarstva Inače...na stadionu su bili prisutni menadžeri koji su došli da gledaju Mrku...
Recommended Posts