Jump to content

FK Radnički Niš 2016/2017

Featured Replies

Iz straha za svoju i detetovu bezbednost, danas sam po gradu šetao pevajući crno bele pesme, uz odgovarajući outfit.

Iz straha za svoju i detetovu bezbednost, danas sam po gradu šetao pevajući crno bele pesme, uz odgovarajući outfit.

:isuse:

iz straha za bezbednost srpskog fudbala, danas sam se kupao u česmi pevajući "Mrzim naprednjake", uz odgovarajući outfit.

Pravi dan da se čovek rashladi.

Брзи водио другаре у цркву.

Jesu probali roštilj?

Е ако вас ово не насмеје...

Folk pevač, navijač Crvene zvezde, Dragan Kojić-Keba "prognozirao" ishod meča Radnički Niš - Partizan.

http://mondo.rs/a1008916/Sport/Fudbal/Keba-priziva-kec-u-Nisu.html

Едит: Кад мало боље расмислим, можда и није за смејање. Само да се овај дан заврши. Смучило ми се.

Edited by Матрикс

Vidim da se po netu piše da naši trenutno "legitimišu" diljem Niša i da do sada nisu naišli na nekog ko navija za Radnički. Verovatno još nisu naleteli na forumašku družinu.

Nisam znao da si ti jedan od mandrila iz ultras kopa koji trazi po Nisu navijace Radnickog!?Jel to trazite ljude da ih vodite na baklavu?Nisam znao da se ljubav prema klubu pokazuje trazenjem tudjih navijaca po gradu???  Inace ako bas zelih da ih vidis mogu ti dati adresu....stadion Cair-strana Juzna-ulaz ka Istoku!!I 

PS. Obuci dres radi lagseg prepoznavanja  ;)

A nema mog Jovana, nema pa nema .....

Jesu probali roštilj?

Mrka kapa, danas post sporadi približavanja kreatoru

Maska za ronjenje ostala u Sutomore

...кажи Дино. ????

Nisam znao da si ti jedan od mandrila iz ultras kopa koji trazi po Nisu navijace Radnickog!?Jel to trazite ljude da ih vodite na baklavu?Nisam znao da se ljubav prema klubu pokazuje trazenjem tudjih navijaca po gradu???  Inace ako bas zelih da ih vidis mogu ti dati adresu....stadion Cair-strana Juzna-ulaz ka Istoku!!I 

PS. Obuci dres radi lagseg prepoznavanja  ;)

Šta da ti kažem. Još jednom pročitaj šta sam napisao, i to veoma pažljivo, i ako protumačiš na isti način, obrati se nadležnima da ti oduzmu poslovnu sposobnost (pod uslovom da je uopšte imaš).

Šta da ti kažem. Još jednom pročitaj šta sam napisao, i to veoma pažljivo, i ako protumačiš na isti način, obrati se nadležnima da ti oduzmu poslovnu sposobnost (pod uslovom da je uopšte imaš).

Procitao vise puta i sve mi jasno...pozdravi "tvoje"....a za uvrede ne zameram....ipak ste vi crno bela porodica  :pera:

Niš(ta), okačiću neku random sliku navijača u Partizanovom dresu pa idi s njim da se ispozdravljaš na kraju utakmice.

Valjda je jasno da sam se zezao i da niko nikog ne traži po gradu (barem se nadam da je tako i da ljudi neće da nasednu na ovo medijsko "Najvažnija utakmica u našem životnom dobu" navlačenje).

Što se tiče meča, bio bih zadovoljan i nerešenim, samo mislim da Radničkom nešto i ne odgovara takav ishod. :ss1: 

tmt_SLAVA_6.10.2015_01_25106.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.