Jump to content

FK Radnički Niš 2016/2017

Featured Replies

Stvarno nije u redu, taman krenem da predlažem da napravite neki trijagonal sa Klužom i Lokomotivom iz Plovdiva i da vam to bude Evropa.

svidza mi se tvoje poimanje stvarnosti

obzirom da se nasi momci najteze nose kad je veliki pritisak javnosti, ocekujem prekid u 70minutu pri rezultatu 0-0

levi, jel pristajes na sve ?

Moju naklonost ste izgubili onda kad ste namestili utakmicu da Čukarički ispadne :sleep:

Karma je kurva, setite se toga kad se budete pitali čime smo ovo zaslužili

Mi nešto i nismo bili naklonjeni Zvezdi, ali ako je i bilo čega, upropašćeno je.  kad ste s Vojvodinom prošle godine izašli s rezervistima.....

Gledam naš sajt....poslednje 4 vesti...3 saopštenja....počinjemo da ličimo na "veliki klub".... ;)  

Edited by Legenda

Tako je levi, kad su vam Bugari spustali gaćune a italijani vam ga uterivali lane, shvatili ste šta je karma .......

Karma je kurva, setite se toga kad se budete pitali čime smo ovo zaslužili

Upravo o tome pricamo za vas slucaj,izjebaste nas prosle godine zbog vose,a sad trazite da vam mi osvajamo titulu ...prvi put u zivotu zelim svim srcem pfc uzme titulu iako ga ne volim! Makar ne isli u evropu!

Upravo o tome pricamo za vas slucaj,izjebaste nas prosle godine zbog vose,a sad trazite da vam mi osvajamo titulu ...prvi put u zivotu zelim svim srcem pfc uzme titulu iako ga ne volim! Makar ne isli u evropu!

Može bte, poleteli su mnogo. Kmecaona njihova, to je glazba za moje uši,a glazba je zvonka radost. A onda nek se zamene.

A di je levi ?

svidza mi se tvoje poimanje stvarnosti

Jasno je da se zezam, zar treba ozbiljno pričati oko ovakvog fudbala kada se na gostovanja vode kuvari, dužnik od poverioca traži da odigra u njegovom interesu i tome slično? Ionako će svi da poispadaju još u julu tako da će ta Evropa brzo da im otputuje.

Jbg kad se ultima trol zborista demistifikuje na prvu provokaciju ... Rango, sve tacno napisano, teramo shegu ;)

Jbg kad se ultima trol zborista demistifikuje na prvu provokaciju ... Rango, sve tacno napisano, teramo shegu ;)

Nego, pade mi na pamet, da li je protiv Radničkog Nebojša Vučićević dobio crveni karton zbog nekog suludog starta sa dve noge? Čini mi se da je Radnički dobio 3:1 taj meč, negde 88 ili 89. Ako ovde uopšte ima nekog kome pamćenje toliko seže u prošlost. :lolol:

Nego, pade mi na pamet, da li je protiv Radničkog Nebojša Vučićević dobio crveni karton zbog nekog suludog starta sa dve noge? Čini mi se da je Radnički dobio 3:1 taj meč, negde 88 ili 89. Ako ovde uopšte ima nekog kome pamćenje toliko seže u prošlost. :lolol:

Ja trenutno ne mogu da se setim te utakmice, ali ako ti je od pomoći.....prvu utakmicu koju sam gledao na Čairu je bila protiv Partizana. Radnički je pobedio 2:1, a golove su postigli za Radnički Steva Andrejević i Paja Grubješić, a za Partizan iz slobodnog udarca Živaljević. Za Partizan je branio Furtula,a igrao je Nišlija Nenad Cvetković....oko dosezanja u prošlost ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.