ackonish Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Vojvodina - Radnički Niš / Subota 13.05.2017. 19 časovaRadnički Niš - Partizan / Sreda 17.05.2017od 19 časovaCrvena zvezda - Radnički Niš / Nedelja 21.05.2017 od 19 časova
MaErAkLoIJA Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 (edited) Meni je ova proslava igraca i navijaca ok ali primecujem da je slavlje rukovodstva kluba i celnika grada malko preteranije nego sto bi trebalo da bude. Sto rece Rumpel: " Precednik reko - ja miran". To me dovodi do zakljucka da postoji neka racunica. Nisam ljubitelj promovisanja zavera i namestanja ali ... Naslucujem sledeci scenario i matematiku: Precednik nije mnogo pogresio. Radi se o 66,66666666666 % a ne o 70% kako je receno. Pretpostavljam da je racunica izvedena na osnovu trenutnog stanja na tabeli i da uz to ide i pretpostavka da ce Partizan da pobedi Vozdovac. Naime ako mi pobedimo Vojvodinu a mislim da je to kljucna utakmica i da nam ta utakmica kvari onih 100% tj. ona vuce onih preostalih 33,33333%, i Partizan pobedi Vozdovac, mi u slucaju da bijemo Partizan osvajamo 6 bodova sto bi po nekim parametrima trebalo da bude dovoljno za cetvrto mesto. Zvezda izbija na prvom mestu i mora da nas pobedi kako bi tu i ostala a Partizan mora da pobedi Mladost u nadi ako komsije kiksnu. Nadam se samo da ce utakmica sa Partizanom biti pre nase da ne mogu da kalkulisu. U slucaju da izgubimo od Partizana po istom scenariju kao u prvom slucaju, takodje u zadnju utakmicu oni moraju da pobede Mladost a ako mi igramo posle njih, takodje mozemo da kalkulisemo i da nas Zvezda pusti jer smo u dobrim odnosima. ;) Ako pobedimo Vojvodinu smese nam se sest bodova jer postoji matematika ako se namesti. Ako Partizan izgubi od Vozdovca ce pravimo novu racunicu... :D Ili to ili su preksinoc i uprava i celnici bili letve pa se zaneli...... Inace stvarno ne znam sta je toliki povod za onakve izjave? I sta znaci 70% prolazimo a igramo protiv najacih u ligi....??? Edited May 9, 2017 by MaErAkLoIJA
Матрикс Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Нова сезона, старе навике. Crvena zvezda kontaktirala Radnički, zainteresovana za Elmina Hadžikadunića https://www.klix.ba/sport/nogomet/crvena-zvezda-kontaktirala-radnicki-zainteresovana-za-elmina-hadzikadunica/170509058
Dali_man Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 Нова сезона, старе навике. https://www.klix.ba/sport/nogomet/crvena-zvezda-kontaktirala-radnicki-zainteresovana-za-elmina-hadzikadunica/170509058 300 000+30%
Rumpelstiltskin Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Meni je ova proslava igraca i navijaca ok ali primecujem da je slavlje rukovodstva kluba i celnika grada malko preteranije nego sto bi trebalo da bude. Sto rece Rumpel: " Precednik reko - ja miran". To me dovodi do zakljucka da postoji neka racunica. Nisam ljubitelj promovisanja zavera i namestanja ali ... Naslucujem sledeci scenario i matematiku: Precednik nije mnogo pogresio. Radi se o 66,66666666666 % a ne o 70% kako je receno. Pretpostavljam da je racunica izvedena na osnovu trenutnog stanja na tabeli i da uz to ide i pretpostavka da ce Partizan da pobedi Vozdovac. Naime ako mi pobedimo Vojvodinu a mislim da je to kljucna utakmica i da nam ta utakmica kvari onih 100% tj. ona vuce onih preostalih 33,33333%, i Partizan pobedi Vozdovac, mi u slucaju da bijemo Partizan osvajamo 6 bodova sto bi po nekim parametrima trebalo da bude dovoljno za cetvrto mesto. Zvezda izbija na prvom mestu i mora da nas pobedi kako bi tu i ostala a Partizan mora da pobedi Mladost u nadi ako komsije kiksnu. Nadam se samo da ce utakmica sa Partizanom biti pre nase da ne mogu da kalkulisu. U slucaju da izgubimo od Partizana po istom scenariju kao u prvom slucaju, takodje u zadnju utakmicu oni moraju da pobede Mladost a ako mi igramo posle njih, takodje mozemo da kalkulisemo i da nas Zvezda pusti jer smo u dobrim odnosima. ;) Ako pobedimo Vojvodinu smese nam se sest bodova jer postoji matematika ako se namesti. Ako Partizan izgubi od Vozdovca ce pravimo novu racunicu... :D Ili to ili su preksinoc i uprava i celnici bili letve pa se zaneli...... Inace stvarno ne znam sta je toliki povod za onakve izjave? I sta znaci 70% prolazimo a igramo protiv najacih u ligi....??? si be ti podrobnije zagledao pozadinu onih klipova, disco svetla ko u studio 54, samo se vrteju ...
Rumpelstiltskin Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 mene me jedino stra za titulu dogodine od statutarnu komisiju sps
Dali_man Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 А која је калкулација кад Чука узме куп? Kad je tesko - penal :P
W.F.C. Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 (edited) Mnogo smo iskecali Lalatka i necemo vise. Sad umereno i uobicajeno psovanje. Edited May 9, 2017 by W.F.C.
Baldrick S. Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Mozda se uprava nada da Mladost nece da dobije licencu. A ni Vojvodina je jos uvek nije dobila, kako javlja Tanjug :) Ruku na srce, nismo ni mi ali ne zbog dugovanja (Mladost i Vojvodina pate zbog toga) vec zbog stadiona. A i nasu rakiju sad Kokeza i drugari vise vole nego njihovu. A sa druge strane Zvezdana sad ima 200 000 razloga da izgubi, ako je tako u mogucnosti...
Rumpelstiltskin Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 evo vam kurac dragi gledaoci, muda prenos u subotu, bar po najavi programa rtv
Recommended Posts