MaErAkLoIJA Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Fali nam Sasa Jovanovic, desni bek, zadnji vezni, centar, stoper i mozda jos jedan dobar golman.
Komandant Mark Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Mozda po kupaci. Njemu to ko na more da otisao. Isik Kul jezero, drugo po veličini na svetu, posle Titikake, a to mu dodje kao njihovo more. Nedaleko od Biškeka. Bio ja tamo ;)
Komandant Mark Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Fali nam Sasa Jovanovic, desni bek, zadnji vezni, centar, stoper i mozda jos jedan dobar golman. Polako kume. Ja bih prvo kupio špica-dva.
katamaran Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 (edited) Ostaje Rasta http://www.mozzartsport.com/vesti/konacno-malo-optimizma-u-nisu-rastavac-ostaje-caki-se-vratio-na-cair/139393 Edited June 27, 2016 by katamaran
Матрикс Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 (edited) Пази ово За сада је сигуран долазак двојице фудбалера из Гане, и једног репрезентативца Азербејџана. http://fkradnickinis.rs/radnicki-u-najjacem-sastavu-na-kopaoniku/ Edited June 27, 2016 by Матрикс
Komandant Mark Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Ja mislim da za borbu i evropski put nedostaju par tamnoputih brzih igrača iz Gane, Nigerije, Kameruna... :D Možda je Kozubaev otišao po garderobu za planinu ;) Пази ово За сада је сигуран долазак двојице фудбалера из Гане, и једног репрезентативца Азербејџана. Sluša me ovaj Radan za primer ;) Odakle li mu pare za sve neću ni da pitam Skocka će dobar tim, jak. Za drugo mesto.
merosina Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Vezni red ce nam biti bolji od prosle godine.. Znaci da u ovoj sezoni ulazimo jaci. Bilo bi dobro ako bi gadjali na zimu Zemljanuhina. Njemu u decembru mesecu istice ugovor na Tajlandu. Ipak je on za nas proveren igrac (isto kao Popara i Caki) Mislim da ce Apostol biti naj razocarenje sezone (pi vasem pisanju) Mozda je ipak PP Njegos bolji i zaninljiviji igrac od njega
MaErAkLoIJA Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Vezni red ce nam biti bolji od prosle godine.. Znaci da u ovoj sezoni ulazimo jaci. Bilo bi dobro ako bi gadjali na zimu Zemljanuhina. Njemu u decembru mesecu istice ugovor na Tajlandu. Ipak je on za nas proveren igrac (isto kao Popara i Caki) Mislim da ce Apostol biti naj razocarenje sezone (pi vasem pisanju) Mozda je ipak PP Njegos bolji i zaninljiviji igrac od njega Mislim da Njegosa niko nije pominjao i ne znam da li se uopste razmatralo njegovo angazovanje. Mislim da ce Apostolovic drugacije da igra pored Cakija i Popare. Treba mu neki gol i mislim da ce posle ovih priprema biti drugaciji igrac. Ipak je on igrac iz trece lige, jako mlad i vredi ga sacekati. Necu da se secam na koga smo sve trosili zivce i vreme a nisu bili ni priblizno mladi kao Apostol.
Dali_man Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 (edited) Kozubaev uci skolu. Kad dadne ispite ce nam se pridruzi na Brzece. Edited June 27, 2016 by Dali_man
Recommended Posts