Rumpelstiltskin Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Hm, zadnji vezni ... Stanoja bih ostavio na klupi, odlično nam ide u tom rasporedu. Popara defanzivno isuviše nizak, iako mu forma ide na gore. Stanko eventualno, ukoliko Volkov krene. Ne bih se zalio da vidim malog Leku u starterima, štaviše ...
merosina Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Rump@ pazi za Poparu sam i ja mislio da je hendikep to sto je nizak za zadnjeg veznog,ali sto rece cinimi se Mare,pa i Everton je mali. Tako da ..
MaErAkLoIJA Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 (edited) Sasvim moguce da Popara krene ako ubaci i Volkova. Tu su od skakaca pored Volkova koji je 1,87cm i Noma, Koja, dva stopera i Petrovic. Ipak cini mi se da Rastavac jako ceni Stanojevica i prednost bih ipak dao njemu. N. Pazar sa druge strane moze najvise da nas ugrozi sa nekom guzvom u sesnaestercu i mozda nekom slucajnom kontrom. Mislim da nemaju oni nekog ubojitog oruzja i da ce ako ih otvorimo na vreme, utakmica biti slicna kao ona protiv Radnika s tim sto Radnik ima par jako brzih igraca a za Novi Pazar nisam siguran. Od kvaliteta imaju Dejana Babica i Admira Kecapa ali ni jedan ni drugi ne igra. Ovaj drugi nije bio ni na klupi. Tu su jos i Mutavdzic i nas Krstic ali ni jedan ni drugi odavno ne plene nekom formom. Ko god da igra najvazniji je pristup utakmici. Uz srecu da ih brzo otvorimo, zreo protivnik za par komada i razigravanje mladjih vedeta kluba. Dace bog da tako i bude a i ovo vreme i teren da posluze. Sto se tice ovog drugog, tesko da ce da bude bolji od neke kaljuge. Nadam se da cu da dozivim da imamo jedan moderan teren kao sto imaju klubovi petice... Samo da ne bude problema sa prvim golom jer je ovo ekipa koja zna da se brani. Nas Ignjatovic je kao stvoren za tako nesto. Sa druge strane ako napadnu bice im veca slabost nego li prednost... Edited March 11, 2017 by MaErAkLoIJA
Rumpelstiltskin Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Bunkerstina u najavi http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=03&dd=11&nav_id=1239042
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Omladinci pobedili na Karaburmi OFK sa 1:0. Lepo, je l igra tu Hadzikadunic i jos par onih mladjih sto nam dosli...?
Constantin Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 (edited) Lepo, je l igra tu Hadzikadunic i jos par onih mladjih sto nam dosli...? Znam da mu do pre nekog vremena nisu stigli papiri iz Bosne, a kad budu stigli moći će da igra za omladince. Da li je danas igrao, ne znam, pročitaćemo negde. P.S. Koliko vidim na slici ovde, Listeš,Šilo,Leka, Koja....jako Edited March 11, 2017 by Legenda
Captain_Darling Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Ако стварно изађе ових 11 играча онда мислим да ће Станковић на Томићево место, Нома на Цакијеву позицију а Мрка на крило.
MaErAkLoIJA Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Ако стварно изађе ових 11 играча онда мислим да ће Станковић на Томићево место, Нома на Цакијеву позицију а Мрка на крило. Bolje Popara nego Stankovic na DMF a pre bih volio da vidim i Stanojevica. Mislim da nece da izvede ovaj sastav...
Recommended Posts