Dali_man Posted March 3, 2017 Author Posted March 3, 2017 Ekskluzivno: Piksijev vodič kroz kineske milione! Taman dovoljno da se Piksi odmori i pripremi za Večiti derbi. Kada Majo Vujović izvede ekipe na teren, u Kini će biti ponoć. "Koji derbi?" http://mondo.rs/a987232/Kolumne/Nesa-Petrovic/Dragan-Stojkovic-Piksi-intervju-za-MONDO-autor-Nesa-Petrovic.html
Constantin Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 "Koji derbi?" Srpski El Clasico, inače najveći srpski derbi, se igra u subotu od 14,00, a kasnije valjda, pod okriljem mraka igraju blizanci medjusobno ;)
fetboj Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Nemoj da se lazemo, to protiv Napretka samo oni gledaju kao neki derbi i broje utakmice, nama je to kao i svaka druga utakmica. Malo se na silu pravi neki rival sa njima.
Constantin Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Nemoj da se lazemo, to protiv Napretka samo oni gledaju kao neki derbi i broje utakmice, nama je to kao i svaka druga utakmica. Malo se na silu pravi neki rival sa njima. U neku ruku jeste, ali i nije. Rivalitet postoji još od osamdesetih. S jedne strane su bili Panta, Redža, Dule Mitošević....s druge Simović, Karamarković, Škoro, Pešić. Bilo je utakmica koje su odlučivale o opstanku u ligi, a igralo se i u Evropi...i mi i oni. Pola Kruševca je dolazilo u Niš na Čair kad igra Napredak, a isto tako je bilo u Kruševcu.Istina, jenjavao je taj rivalitet, zaboravljalo se pomalo na to, a najpre zbog toga što smo se nalazili u različitim ligama. Da se ja pitam i da mogu, pomagao bi da se tenzija diže, ali u smislu zdravog rivalstva ako takvo postoji i ako je to pravi termin.
Rumpelstiltskin Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Ja sutra palim makinu, ima jos 4 mesta, ko je rad, izvol'te ...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Ja sutra palim makinu, ima jos 4 mesta, ko je rad, izvol'te ... Svaka cast Rumpel ! Da se nisam snasao malo pre tvog javnog oglasa sutra bi bili saputnici.. Je l stizemo autoputem za 1 h 30 min autoputem ? Ti ipak imas najvise iskustva na tockovima ;)
Rumpelstiltskin Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Svaka cast Rumpel ! Da se nisam snasao malo pre tvog javnog oglasa sutra bi bili saputnici.. Je l stizemo autoputem za 1 h 30 min autoputem ? Ti ipak imas najvise iskustva na tockovima ;) Do sofera je prolazno vreme ... I do putnici, dal rolaju, dal piju, dal gi slaba besika ... Iskljucite se na aleksinacki rudnici, pa preko Djunis i pravac u Krusevac, 70-75 min ;)
Recommended Posts