MaErAkLoIJA Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Stanojevic solidan ali nepotreban karton. Nemamo nekih propusta u odbrani, igramo agresivno na loptu. Noma po meni odlicno igra a i Travancic jednom zasijao. Razlikujemo se od prosle godine jer mozemo mnogo lakse da probijemo. I Noma i Travancic mogu da rese 1na1. Ipak Caki mnogo manje daje po levom boku ali to je izgleda neka taktika da se zaustavi Jovanovic. Popara po meni dobar samo da udje u takmicarski ritam bice odlican jer ima i igru u defanzivi odlicnu. Po meni sto kaze merosina Mrka samo trcka a nije cak ni agresivan. Ni tam ni vam :D
Rumpelstiltskin Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Stanojevic solidan ali nepotreban karton. Nemamo nekih propusta u odbrani, igramo agresivno na loptu. Noma po meni odlicno igra a i Travancic jednom zasijao. Razlikujemo se od prosle godine jer mozemo mnogo lakse da probijemo. I Noma i Travancic mogu da rese 1na1. Ipak Caki mnogo manje daje po levom boku ali to je izgleda neka taktika da se zaustavi Jovanovic. Popara po meni dobar samo da udje u takmicarski ritam bice odlican jer ima i igru u defanzivi odlicnu. Po meni sto kaze merosina Mrka samo trcka a nije cak ni agresivan. Ni tam ni vam :D Imam familiju u Balicevac, sa Merosinu slabije
MaErAkLoIJA Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Gledacemo mi Kojica vrlo brzo ako Mrka ne bude pipnuo loptu u prvih petnaestak minuta. Ne vidim od ostalih na klupi sta bi mogli da donesu u igri sem Arsica ali trenutno ne vidim umesto koga. Realno na ovom terenu ne moze neka brza igra da se razvije.
MaErAkLoIJA Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Imam familiju u Balicevac, sa Merosinu slabije I merosina komentarisao Mrku dva posta iznad tvog :D
Rumpelstiltskin Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 I merosina komentarisao Mrku dva posta iznad tvog :D svi smo mi merosina
Rumpelstiltskin Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Ovako picke sutiraju penal Vas igrac jeseni ..............
Redrooster Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Penal moze promasi i pele jbg nismo trebali pravimo jeftin penal....
Rumpelstiltskin Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Penal moze promasi i pele jbg nismo trebali pravimo jeftin penal.... Moze, al bi mene bilo sramota da ko profesionalac ovako izvedem penal
Rumpelstiltskin Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Bedara... Vidi se zalaganje, promenila se pesma, nema vise one kurcobolje ali bojim se da nemamo vremena da sacekamo da sve legne ........
Redrooster Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Aj nek je sretnje poniranje broda http://giphy.com/gifs/champagne-JZFKh3GUIo7ok
Captain_Darling Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Ја сам храбро наш пенап "пратио" из ходника, испоставило се с разлогом... Утакмица мучна и никакава, тренутно немам неки утисак. Само се сећам да смо и ми њих тако из тоталне глупости победило код нас тако да то му дође то.
Recommended Posts