Rumpelstiltskin Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Isto sam hteo napisati al reko da ne mrcim... Ne sekiraj, ja sam dežurni darko na temi a i tu je repstativac Stanko cije prisustvo u timu budi optimizam
Konstruktivna Opozicija Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Nesto prolazno, otok neki zbog udarca, tako nesto mislim. Za Volkova ne znam, nije puno igrao pripremne. Da, to i kažem. Kupuješ igrača na 6 meseci, dolazi na pripreme povređen, za jednu od najznačajnijih utakmica nije spreman, to je baš onako glupo. Prvih pet kola, nezgodne utakmice, pogotovu ona u Surdulici.
Jedan je Real Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 (edited) Evo ga vitez Koja http://fkradnickinis.rs/kojic-potpisao-za-radnicki/ Edited February 15, 2017 by Jedan je Real
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Bez najboljih spoljnih bekova, dokurca A oni najbolji po krilima, kakva slucajnost , ima Sasa Jovanovic da jezdi
MaErAkLoIJA Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 I koja ce postava da istrci? Bajic ili Zogovic? Aca kapiten i Stankovic verovatno u odbrani. Sredina Stanojevic, Caki, Arsa, Trava i Noma. Napad Mrka...
Rumpelstiltskin Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Lele majko, kad uporedimo brzinu naseg desnog beka i njihovog levog krila, kukala nam majka
MaErAkLoIJA Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 (edited) Lele majko, kad uporedimo brzinu naseg desnog beka i njihovog levog krila, kukala nam majka Aca nije spor igrac a ima i pomoc Travancica. Ne znam ko igra kod njih iza Sase Jovanovica i njegove kvalitete? Rastavac igra na posed lopte i ako uspemo da nametnemo nasu igru od pocetka nadam se da mozemo da smanjimo njihove sanse i prilike. Imamo brzi tim nego jesenas i sigurno kvalitetniju odbranu, nadam se da smo i sa Zogovicem pogodili jer je ocigledno da su nesto videli u njemu sto bi trebalo da bude dodatni kvalitet. Rastavac je i sa decom bio optimista i na nase veliko iznenadjenje mnogo puta bio u pravu. I ako nam ne igra Petrovic to je samo jedan igrac i ne verujem da moze toliko da nas izbaci iz ritma kad vec nisu dva, tri deteta koja su igrala u sredini na najosetljivijim pozicijama. Stankovic je igrama po boku zasluzio poziv selektora i ocekujem da tako i nastavi. Inace Sasa je uglavnom igrao po desnom krilu i isao na levog beka ali sa dolaskom Gavrica mozda ga prebace na levo krilo. U bilo kom slucaju mene najvise brine Stanojevic. Decko ako trci kao u jesen i ako zatvara rupe kao tada ima da bude veselo. Mislim da od njegove forme i zalaganja mnogo toga zavisi jer se u pojedinim utakmicama toliko ponizio da ga je pojeo Aleksa sa svojih 17aest godina. Nadam se da ce da pruzi igru iz prvog dela jeseni i da je mnogo popravio trcanje i zalaganje... Retko kada, pa mogu reci gotovo nikada ne uzimam nekog igraca na zub. Svi grese, pogotovu kada su mladi i cesto sam davao podrsku igracima koji su oznaceni kao antitalenti i nista mi ne smeta toliko koliko kada vidim da se igrac vuce po terenu i nece da zasprinta ni jednom na utakmici. Edited February 15, 2017 by MaErAkLoIJA
martick Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Jel se zna mozda koliko ce Volkov i Kojic zaradjivati na mesecnom nivou?
martick Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Jel se zna mozda koliko ce Volkov i Kojic zaradjivati na mesecnom nivou?
MaErAkLoIJA Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 (edited) ЕВРОПА ЈЕ НАШ ЦИЉ http://fkradnickinis.rs/evropa-je-nas-cilj/ Edited February 15, 2017 by MaErAkLoIJA
Dali_man Posted February 15, 2017 Author Posted February 15, 2017 I koja ce postava da istrci? Bajic ili Zogovic? Aca kapiten i Stankovic verovatno u odbrani. Sredina Stanojevic, Caki, Arsa, Trava i Noma. Napad Mrka... Bajic (Zogovic) - Aca Rados Prerandija Stankovic - Stanojevic Pirke Arsic Caki (Noma) Travancic - Mrka Manje verovatna opcija, bar po meni: Bajic (Zogovic) - Aca Rados Prerandija Stankovic - Stanojevic Pirke Arsic Caki (Travancic) Mrka - Ilic
MaErAkLoIJA Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Bajic (Zogovic) - Aca Rados Prerandija Stankovic - Stanojevic Pirke Arsic Caki (Noma) Travancic - Mrka Manje verovatna opcija, bar po meni: Bajic (Zogovic) - Aca Rados Prerandija Stankovic - Stanojevic Pirke Arsic Caki (Travancic) Mrka - Ilic Meni se cini da Pirke nece u prvu postavu a ni Ilic. I jedan i drugi igrali protiv Cara i to mi pomalo ukazuje da ovako zakljucim. Mislim da ni Zogovic nije branio protiv Cara ali Bajic jeste. Mislim da ce ipak ovako nesto da izvede na teren: Zogovic- Aca, Rados, Perendija, Stankovic - Stanojevic, Caki, Arsa - Travancic, Noma, Mrka
Recommended Posts