fetboj Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 (edited) Ovo nam je inace bio najjaci sastav i neka kao generalna proba... Kad ne mogu Uzbekistance da dobiju cemu se nadati, ali danas svi igraju fudbal -.- Edited February 9, 2017 by fetboj
Rumpelstiltskin Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Koj moj su uzimali menicu ako je nece puste .....
Captain_Darling Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Па било би нелогично да је и он дошао после Трифуновића. Мени је ипак криво што се није вратио Ђерић...
Constantin Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Па било би нелогично да је и он дошао после Трифуновића. Мени је ипак криво што се није вратио Ђерић... Nikad nije kasno...kad legnu par eod Zvezde, sve je moguće ;)
Captain_Darling Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Иди бегај, ће полудимо од паре, и ми и Хајдук из Куле рецимо...
Constantin Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Иди бегај, ће полудимо од паре, и ми и Хајдук из Куле рецимо... Će kupimo Teveza.... ;)
Konstruktivna Opozicija Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Sami se vi zezajte, ali ko se Crvenima pokačio u nižu ligu je završio. Naravno, osim Džombe, koji se ugasio.
Med Livadski Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Ovo nam je inace bio najjaci sastav i neka kao generalna proba... Kad ne mogu Uzbekistance da dobiju cemu se nadati, ali danas svi igraju fudbal -.- Neki sede i kuci.
MaErAkLoIJA Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 (edited) I ove pripreme su zavrsene u Rastavcevom stilu. Nismo se bas mnogo proslavili ni u proslim pripremama pa ni ranije sa nekim spektakularnim pobedama. To je to, gol plus ili minus. Ne brine ovo uopste. Jedino malo brine Arsic koji je motor ekipe i bolje bi bilo da je odmah otisao ako se opste i radi o njegovom odlasku. Nadam se da ce Volkov da bude skroz fit do pocetka prvenstva i da cemo uspesno da zatvorimo finansijsku konstrukciju za mirno prolece. Ocekujem da svi igraci podignu nivo igre bar za jos deset posto da se ne brinem za to cetvrto mesto. Edited February 9, 2017 by MaErAkLoIJA
katamaran Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Nikad nije kasno...kad legnu par eod Zvezde, sve je moguće ;) Ako te pare cekate mozda i bude kasno za Koju
martick Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Jbga ko suruje sa blizancima tako prodje.... Zna se da nikad ne placaju,nisu oni krivi vec mi sto surujemo sa njima! Tako nam i treba
Rumpelstiltskin Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Jbga ko suruje sa blizancima tako prodje.... Zna se da nikad ne placaju,nisu oni krivi vec mi sto surujemo sa njima! Tako nam i treba ovo je istina
Redrooster Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Jbga ko suruje sa blizancima tako prodje.... Zna se da nikad ne placaju,nisu oni krivi vec mi sto surujemo sa njima! Tako nam i treba Ili ovako nekako...
merosina Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Kad pocinje prvenstvo i sa kim igramo prvu tekmu ?
Recommended Posts