Rumpelstiltskin Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Kako si izveo zakljucak? Pa bem li ga, rekose da je na probi a ako pripremna utakmica nije nesto gde bi ga probali, ne znam onda sta je ... Mozda i gresim
Dali_man Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 Miloš Krstić novi fudbaler Novog Pazara http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/milos-krstic-novi-fudbaler-novog-pazara-290065.html
MaErAkLoIJA Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Pa bem li ga, rekose da je na probi a ako pripremna utakmica nije nesto gde bi ga probali, ne znam onda sta je ... Mozda i gresimNije na probi nego ili ce Kojic da dodje ili on.
Rumpelstiltskin Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Nije na probi nego ili ce Kojic da dodje ili on. axa, ok, ok
Rumpelstiltskin Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 (edited) kad vidim naseg bivseg repstativca Stankovica kako se bacaka, meni mi tesko ..... Edit: iskopao si ga Neo, nisam ni sumljao Edited February 2, 2017 by Rumpelstiltskin
Dali_man Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 Ovaj snimak mi bas nesto ne ide uz izvestaj sa naseg zvanicnog sajta.
Матрикс Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Edit: iskopao si ga Neo, nisam ni sumljao Трећепласирани тим друге лиге Русије. Камера, квалитет слике, праћење клуба на завидном нивоу за наше прилике. Ovaj snimak mi bas nesto ne ide uz izvestaj sa naseg zvanicnog sajta. Приметно, зар не? А можда су избацили неку нашу шансу, а? Капитен нам игра другу утакмицу за редом на позицији десног бека, ако могу да приметим.
Redrooster Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Ovaj snimak mi bas nesto ne ide uz izvestaj sa naseg zvanicnog sajta.E pa sad ti oces " nosorozi i zirafe" dobili rezultate i tim ostalo masti na volju...u antalije nema novinara kolko znamo...????
Constantin Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 (edited) Ovaj snimak mi bas nesto ne ide uz izvestaj sa naseg zvanicnog sajta. Treneri su tako videli utakmicu :) od krupnijih stvari samo "prećutana" prečka protivnika. Ostalo....??? Ne zaboravite da je video spremnjen u "njihovoj" varijanti. Edited February 2, 2017 by Legenda
Dali_man Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 Капитен нам игра другу утакмицу за редом на позицији десног бека, ако могу да приметим. Imamo previse transfer potencijala na krilu da bi Aca mogao i dalje da igra na toj poziciji.
Матрикс Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Imamo previse transfer potencijala na krilu da bi Aca mogao i dalje da igra na toj poziciji. Ок, али јасно је онда да на десном беку не могу у истом тренутку да играју Раул и он...
Captain_Darling Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Ја мислим да ћемо Ацу све више да гледамо на клупи. На крилу имамо млађе и пробојније играче, а за позицију бека је превише спор па се ствара рупа..
Dali_man Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 Ок, али јасно је онда да на десном беку не могу у истом тренутку да играју Раул и он... Igrace na levom, sta je problem. ;) Moje neko misljenje je da su za svoje pozicije u startnih 11 sigurni Rados i Prerendija kao stoperi, Raul na beku i Mrka u spicu. Ako povrate koliko toliko formu, Volkov ce definitivno imati prednost nad Acom kao i Popara nad Stanojevicem. Za ostale pozicije bice pravi krkljanac. Arsic, ako ne ode, verovatan za jedno mesto u sredini, Caki ako misli da sacuva status prvotimca morace da ponovi partije sa pocetka prvenstva. Japanac i Travancic ne deluju ni malo naivno. Zlatni omladinac ce, po svemu sudeci, biti Mrkina zlatna rezerva.
Med Livadski Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Crnogorski prvak je stigao u Antaliju pre nekoliko dana, tako da mogu nasi da odigraju taman sa njima. posto Bugari nece.
Recommended Posts