Jump to content

FK Radnički Niš 2016/2017

Featured Replies

On 2. 2. 2017. at 19:43, MaErAkLoIJA said:

Kako si izveo zakljucak?

Pa bem li ga, rekose da je na probi a ako pripremna utakmica nije nesto gde bi ga  probali, ne znam onda sta je ... Mozda i gresim

• Replies 8.7k
  • Views 386.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 2. 2. 2017. at 20:43, Rumpelstiltskin said:

Pa bem li ga, rekose da je na probi a ako pripremna utakmica nije nesto gde bi ga probali, ne znam onda sta je ... Mozda i gresim

Nije na probi nego ili ce Kojic da dodje ili on.

On 2. 2. 2017. at 21:02, MaErAkLoIJA said:

Nije na probi nego ili ce Kojic da dodje ili on.

axa, ok, ok

On 2. 2. 2017. at 21:10, Матрикс said:

kad vidim naseg bivseg repstativca Stankovica kako se bacaka, meni mi tesko .....

Edit: iskopao si ga Neo, nisam ni sumljao

Edited by Rumpelstiltskin

• Author

Ovaj snimak mi bas nesto ne ide uz izvestaj sa naseg zvanicnog sajta.

On 2. 2. 2017. at 21:19, Rumpelstiltskin said:

Edit: iskopao si ga Neo, nisam ni sumljao

:cool:

Трећепласирани тим друге лиге Русије. Камера, квалитет слике, праћење клуба на завидном нивоу за наше прилике. 

On 2. 2. 2017. at 21:22, Dali_man said:

Приметно, зар не? А можда су избацили неку нашу шансу, а?  :lol:

Капитен нам игра другу утакмицу за редом на позицији десног бека, ако могу да приметим.

E pa sad ti oces " nosorozi i zirafe" dobili rezultate i tim ostalo masti na volju...u antalije nema novinara kolko znamo...????

Treneri su tako videli utakmicu :) od krupnijih stvari samo "prećutana" prečka protivnika. Ostalo....???

Ne zaboravite da je video spremnjen u "njihovoj" varijanti.

Edited by Legenda

• Author
  On 2. 2. 2017. at 21:27, Матрикс said:

Капитен нам игра другу утакмицу за редом на позицији десног бека, ако могу да приметим.

Imamo previse transfer potencijala na krilu da bi Aca mogao i dalje da igra na toj poziciji.

On 2. 2. 2017. at 21:47, Dali_man said:

Imamo previse transfer potencijala na krilu da bi Aca mogao i dalje da igra na toj poziciji.

Ок, али јасно је онда да на десном беку не могу у истом тренутку да играју Раул и он... 

Ја мислим да ћемо Ацу све више да гледамо на клупи. На крилу имамо млађе и пробојније играче, а за позицију бека је превише спор па се ствара рупа..

• Author
  On 2. 2. 2017. at 22:21, Матрикс said:

Ок, али јасно је онда да на десном беку не могу у истом тренутку да играју Раул и он... 

Igrace na levom, sta je problem. ;)

Moje neko misljenje je da su za svoje pozicije u startnih 11 sigurni Rados i Prerendija kao stoperi, Raul na beku i Mrka u spicu. Ako povrate koliko toliko formu, Volkov ce definitivno imati prednost nad Acom kao i Popara nad Stanojevicem. Za ostale pozicije bice pravi krkljanac. Arsic, ako ne ode, verovatan za jedno mesto u sredini, Caki ako misli da sacuva status prvotimca morace da ponovi partije sa pocetka prvenstva. Japanac i Travancic ne deluju ni malo naivno. Zlatni omladinac ce, po svemu sudeci, biti Mrkina zlatna rezerva.

Crnogorski prvak je stigao u Antaliju pre nekoliko dana, tako da mogu nasi da odigraju taman sa njima. posto Bugari nece.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout