martick Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Mislim da Toncev skroz korektno obavlja svoj posao! Neka samo nastavi!
fetboj Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Mislim da Toncev skroz korektno obavlja svoj posao! Neka samo nastavi! Svaka cast Vucicu, ovaj Toncevu, za samo par nedelja...
MaErAkLoIJA Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Napredak je protiv ove ekipe SKA igrao pre neki dan. Dobio jedan nula i imao mnogo neiskoriscenih prilika. Igrao bez Vukanovica i trojice reprezentativaca Alivodica, Gobeljica i Simonovica. Cisto da poredimo malo sa komsijama :D Da vidimo sta cemo mi da kazemo :)
W.F.C. Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 (edited) Znaci za sad za ulazak u najboljih 18 - 20 najozbiljnije konkurisu: Bajic, Kojic, golman koji se ocekuje da potpise Raul, Volkov, Rados, Perendija, Stankovic, N.Stevanovic Toti, Krstic, Stanojevic, Leka Jovanovic, Popara Caki, Arsa, Aca kapiten, Zivkovic, Pirke, Mrka, Noma, Travancic To je 21 igrac, sa novim golmanom te gi 22. Trenutno stanje, u slucaju da ne bude vise promena. Brza igra po zemlji i presing sada deluju moguce, uz dobru motivaciju, redovne plate. Nek se sad dobro spreme za start, veci je fond igraca a krace je, 16 utakmica i svega tri meseca. Edited February 2, 2017 by W.F.C.
Konstruktivna Opozicija Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Golman Zogović je potpiao pre nekoliko dana, a Rastavac najavljuje još jednog napadača.
MaErAkLoIJA Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 (edited) Znaci za sad za ulazak u najboljih 18 - 20 najozbiljnije konkurisu: Bajic, Kojic, golman koji se ocekuje da potpise Raul, Volkov, Rados, Perendija, Stankovic, N.Stevanovic Toti, Krstic, Stanojevic, Leka Jovanovic, Popara Caki, Arsa, Aca kapiten, Zivkovic, Pirke, Mrka, Noma, Travancic To je 21 igrac, sa novim golmanom te gi 22. Trenutno stanje, u slucaju da ne bude vise promena. Brza igra po zemlji i presing sada deluju moguce, uz dobru motivaciju, redovne plate. Nek se sad dobro spreme za start, veci je fond igraca a krace je, 16 utakmica i svega tri meseca. Gde je Ilic? Krstic nije u konkurenciji do leta... Edited February 2, 2017 by MaErAkLoIJA
Redrooster Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Pre bih ja,a mislim i Mima,stavio Cakija,Acu,Radosa,Poparu i Bajica kao dzokere na klupu...za 2 poluvreme ili zadnjih 10 min....
MaErAkLoIJA Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Izgleda da je utakmica otkazana ??????????
ackonish Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Ja imam nešto da izjavim. Danas sam probao vegansku kuhinju i ne svidja mi se uopšte :D Meč valjda počeo, nemam informaciju da je odložen... trebalo bi na sajtu da bude izveštaj nakon kraja...
MaErAkLoIJA Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Ja imam nešto da izjavim. Danas sam probao vegansku kuhinju i ne svidja mi se uopšte :D Meč valjda počeo, nemam informaciju da je odložen... trebalo bi na sajtu da bude izveštaj nakon kraja... Sto vise budes cistio telo od toksina sve je lepsa. Navikao si na mrsno :) Na sajtu xscores.com najavljena lepo utakmica, tu je i Zvezda, Partizan, Cuka... Krenuo 6" min. i napisali otkazano.
ackonish Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Tikvice pržene dobre, nego pečurke... ko podriguša ostavljaju ukus u usta. :) Ej, nemam informaciju nikakvu o otkazivanju meča, možda se onaj što izveštava za taj sajt, tamo ubio od pijenje pa on otkazao :D
Constantin Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Ne znam, ja ćekam d aizadje na sajt da pročitam.
MaErAkLoIJA Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 (edited) Mislim da Dr. fudbala zasluzuje jedan opsirniji intervju u stilu Raula sa ukljucenim pitanjima koje smo postavili za njega a mogu da se proberu i za Radosa !?!?! On je vec dugo nas igrac, takoreci dozivljavamo ga kao naseg. Ovaj skok naseg kluba u ciljevima moze da mu bude i vrhunac u karijeri ako se ostvare. Verovatno je motivisan vise nego inace i lepo bi ga bilo cuti. Koliko jos planira da igra, u kakvoj je formi, koliko misli da moze da pruza dobre partije shodno godinama, itd... ??? Edited February 2, 2017 by MaErAkLoIJA
Recommended Posts