Constantin Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 У данашњим ''Народним'' стоји да ''Царићи'' чекају да се Раднички врати из Анталије да би се договорили о играчима који ће наступати на двојној регистрацији. Стандарно "гребање" Дрвцета.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Nisam zadovoljan Acko, nijedno od moja dva pitanja!
Rumpelstiltskin Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Pf... nadam se da znaju sta rade??? Ima da psujem onog Reala jer posle one informacije sve ostale su razocarenje. Ne znam da li je Zogovic nekada konkurisao za najboljeg golmana super lige i po kom kriterijumom su se vodili kada su ga birali. Pretpostavljam jeftin i iskusan za rezervu Bajicu ??? Stase sekiras decko, Borjan uvek dolazi par dana pred pocetak prvenstva, Kake pripreme, kaki bakraci ;)
MaErAkLoIJA Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Lep tekst o Raulu. Sve pohvale!!! Mogao je biti malo duzi :)
Captain_Darling Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Била ли је нека утакмица данас? Иначе, мени је Ђерић био занимљив играч и ономад кад је био код нас, али је био очигледан недостатак искуства. У међувремену се види и да је набацио мало и мишићну масу. Edited February 1, 2017 by Captain_Darling
katamaran Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Ciji je na kraju Stefan Ilic? Nekih nedelju dana pred prelazak se kod nas pricalo da ce on na pozajmicu u Radnicki (tad ste vi bili kategoricki protiv pozajmica) a ona izjava Tonceva mi vise lici da je transfer.
Dali_man Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 Ciji je na kraju Stefan Ilic? Nekih nedelju dana pred prelazak se kod nas pricalo da ce on na pozajmicu u Radnicki (tad ste vi bili kategoricki protiv pozajmica) a ona izjava Tonceva mi vise lici da je transfer. Koliko sam ja shvatio on je na pozajmici ali ce Radnicki imati odredjeni udeo u sledecem njegovom transferu.
Constantin Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Tu teoriju jos nisam cuo al sasvim moguce. Tako je prenela naša, niška, štampa...
katamaran Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Video sam samo ono u Juznim vestima da ce saznati u narednim nedeljama. Transfer obavijen velom tajne :)
Recommended Posts