MaErAkLoIJA Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Mislim da i ako ne dovedemo nekog defanzivca da ce Zivkovic dostojno da zameni LP. Malo nije u formi i neko rece da je nabacio guzu ali bice to sve za mesec, dva ok.
Rumpelstiltskin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Mislim da i ako ne dovedemo nekog defanzivca da ce Zivkovic dostojno da zameni LP. Malo nije u formi i neko rece da je nabacio guzu ali bice to sve za mesec, dva ok. Zenska je guza a muska je guzica, Mare, nemo me iznenadjujes ;)
MaErAkLoIJA Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Zenska je guza a muska je guzica, Mare, nemo me iznenadjujes ;) Guzica, guzica ! Ne moze od vas covek ni pristojan da bude ;)
Матрикс Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Где су, шта раде... Наш бивши играч Никола Валентић, изабран је, заједно са осталих 16 играча, а од 150 фудбалера која су се пријавила на конкурсу за репрезентацију Србије у фудбалу на песку. Њих очекује Евро куп турнир у БГ-у, поред Србије, на турниру ће учествовати још Русија, Португал, Италија, Шпанија, Украјина, Швајцарска и Мађарска.
Rumpelstiltskin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Hoce li neka vest najzad ??? Cek Huawei da samo namontira displej na zapadnoj, onda ostalo.
Матрикс Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Док Данци не дају кинту на рачун, тј. док Аца не буде представљен званично као њихов нови голман, не верујем да ће да се појави нека вест везано за појачања, јер треба се прво добије дозвола да се доводе појачања. Представљања још није било, за кинту не знам.
Captain_Darling Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Када би Жиле могао да се врати у форму од пре годину и по (када је играо код нас и лепо се опростио уз гол Чуки у 90+ минуту) увек бих пре гледао тај тандем Радош-Жиле него Радош-ЛП.
MaErAkLoIJA Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Aman vise !!! Svakog igraca koga sam pikirao kao lepo pojacanje za nas kroz dan, dva a ponekad i par sati se zasvidja i Tralatovicu... Pocevsi od kapitena Jagodine pa na ovamo... http://www.butasport.rs/fudbal/lalatovicu-se-svida-kjeremeh-orlandic-ponuden/
MaErAkLoIJA Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) Receno je dva do tri dana stizu pojacanja. Drugi dan je na izdisaju. Sve ce biti da zbog vikenda necemo moci da dovedemo nikog pre ponedeljka... U ponedeljak ce da se ispreci registracija igraca koja se nije isprecila sada kada su najavljivali pojacanja. Edited June 17, 2016 by MaErAkLoIJA
Матрикс Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Мислим да ово није било постављано на форуму... Da li je poznat spisak potencijalnih pojačanja? “Mogu reći da su neki iz Srbije, a ima ih i iz inostranstva. Čekamo da nam legnu sredstva od prodaje golmana Jovanovića, pa da isplatimo određena dugovanja”, zaključio je Milan Rastavac. http://www.mozzartsport.com/vesti/rastavac-sasvim-iskreno-nekorektno-je-da-pricam-o-selektorskom-mestu/138048
MaErAkLoIJA Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Evo ja cu da pikiram jos jednog igraca koji je slobodan pa neka ga Tralalajka uzme. Ako ode Bulatovic D. odlican i mnogo brzi igrac je Subic koji bi ga idealno nadomestio. Trazi ga Zeljeznicar ali mislim da tu mozemo da pariramo... Bio bi odlicno pojacanje i odlican za dalju prodaju jer ima dvadeset dve godine...
MaErAkLoIJA Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Мислим да ово није било постављано на форуму... http://www.mozzartsport.com/vesti/rastavac-sasvim-iskreno-nekorektno-je-da-pricam-o-selektorskom-mestu/138048 Cini mi se da je bilo, ja sam citao samo sto ne mogu bas sa sigurnoscu da se setim. Verovatno jeste inace bih ga ja zakacio ...
Med Livadski Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Caki ako ode u Napredak bas ce da proda. Simce je slobodan igrac, koliko se secam igrao je i kao levi bek, mada mu je sada primarna pozicija stopera. Tu je Zile, Mare. Miroljub Kostic ne znam do kada ima ugovor sa Borcem. Izaso je spisak najposecenijih stadiona u protekloj sezoni, Cair na 3. mestu.
Rumpelstiltskin Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Teachere, pinuj nas, ukazite nam "nagradu" za lepo ponasanje i iskupite svoje grehe zarad nicim izazvanog brisanja teme onomad :) Ne budite u fazonu zasto volite Zvezdu/Partizan ;)
Recommended Posts