Redrooster Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Razmazio nas neo sa prikazivanje cele stranice :) a i kolko sam linka juce kliknuo ovaj nisam ni vido...
Constantin Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Razmazio nas neo sa prikazivanje cele stranice :) a i kolko sam linka juce kliknuo ovaj nisam ni vido... Samo da se zna...daleko od očiju, daleko... :P
Constantin Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Što ti je standard....čitam od jutros portale i svi pišu kako Radnički nije objavio da li je Stefan Ilić raskinuo ugovor sa Zvezdom...ha
Redrooster Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Jebes budalu,mene vise plasi sto Mimi isproziva Acu za dva gola...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Jebes budalu,mene vise plasi sto Mimi isproziva Acu za dva gola... Aca hmmm, vise puta pokazao da nije za beka, ne znam da li se Mimi stvarno u to nije uverio ili jednostavno na ovaj nacin hteo da pokaze upravi da mu treba jos jedan desni bek pored Raula.. Aca...inace da ne pomisli neko da ga ne cenim i postujem (mozda cak i najvise od svih igraca u klubu) , mnogo mnogo znaci za klub, ali pitanje je da li ima mesta u startnih 11 trenutno..
fetboj Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Zbog cega su uopste objavljivali Pavkovov ugovor? Logicno je da sad svi ocekuju i ostale ugovore.
Redrooster Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Aca hmmm, vise puta pokazao da nije za beka, ne znam da li se Mimi stvarno u to nije uverio ili jednostavno na ovaj nacin hteo da pokaze upravi da mu treba jos jedan desni bek pored Raula.. Aca...inace da ne pomisli neko da ga ne cenim i postujem (mozda cak i najvise od svih igraca u klubu) , mnogo mnogo znaci za klub, ali pitanje je da li ima mesta u startnih 11 trenutno..Uh Aca je svima urasao u srce i znaci timu,ja bih zeleo da bude niški Toti, samo ne znam,da li ima mesta za njega u timu...Zbog cega su uopste objavljivali Pavkovov ugovor? Logicno je da sad svi ocekuju i ostale ugovore.Nek i drugi klubovi npr cz objavi sve ugovore,mi smo dali prvi primer....
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Ugovor Pavkova uopste nije objavljen, vec ugovor izmedju 2 kluba, mislim da trenutno jos ni nasi ne znaju da li ce biti na pozajmici ili ce ga ubediti da potpise na 2,5 godine npr... Stefan Ilic zadnji put vidjen vezan u katakombama Antalije, Brada ga posecuje 3 puta dnevno i svaki put nudi obrok ali mu pre toga daje olovku i ugovor na 2,5 godine, pa cemo da vidimo ko ce da istraje.... :D
ackonish Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Nije objavljen ugovor, mondo pise da je pozajmica, mi cutimo ... hmmmm... Mi rekli da ne dovodimo igrace na pozajmici, ozbiljan smo klub....hmmmm... Lud - zbunjenog .... hmmmm.... Ne radi se o pozajmici, koliko znam, raskinuo je ugovor sa Zvezdom i došao kod nas, odnosno, prepustili su nam ga kao deo po ugovoru za Pavkova.
Rumpelstiltskin Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Ugovor Pavkova uopste nije objavljen, vec ugovor izmedju 2 kluba, mislim da trenutno jos ni nasi ne znaju da li ce biti na pozajmici ili ce ga ubediti da potpise na 2,5 godine npr... Stefan Ilic zadnji put vidjen vezan u katakombama Antalije, Brada ga posecuje 3 puta dnevno i svaki put nudi obrok ali mu pre toga daje olovku i ugovor na 2,5 godine, pa cemo da vidimo ko ce da istraje.... :D Nemoj samo cerku da ponudi ............
Constantin Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Aca hmmm, vise puta pokazao da nije za beka, ne znam da li se Mimi stvarno u to nije uverio ili jednostavno na ovaj nacin hteo da pokaze upravi da mu treba jos jedan desni bek pored Raula.. Aca...inace da ne pomisli neko da ga ne cenim i postujem (mozda cak i najvise od svih igraca u klubu) , mnogo mnogo znaci za klub, ali pitanje je da li ima mesta u startnih 11 trenutno.. U omladincima imamo Ristića, koji poprilično fino odigrao sezonu. Iskreno mislim da on nije za prvi tim, tako da ćemo tu izgleda se krpimo sa Stankovićem, Acom...naravno ako ne dovedu još nekog na toj poziciji. Prelazni rok traje još dve nedelje. Ne znam od ovih novopridošlih iz odbrane, Perendije, Ljubisavljevića, može li od njih neko da nadomesti Raula kad ovaj nije u timu?
W.F.C. Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Ima na kraju mali Ilic da se zainati, eksplodira na prolece sa 3 gola i pokaze svima ko je i sta je
Konstruktivna Opozicija Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Ma ko šljivi piskarala, dobiće podatke kad budu stavljeni na papir. I onako bi na pet portala imali bar osam različite informacije. Njima je bitno da budu prvi koji su objavili, a šta je od svega toga tačno, sam bog će znati. Posle ionako svi to prepisuju. Nego mišljenja sam, da ako se ne dovodi još neki napadač, ovaj će nam biti devetka. Malo me brine što su mu objasnili šta treba da misli da je najbolje za njega, a mislim da je za klasu bolji od Pavkova. Mislim da je ovo za Radnički bio posao stoleća.
merosina Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Uh Aca je svima urasao u srce i znaci timu,ja bih zeleo da bude niški Toti, samo ne znam,da li ima mesta za njega u timu... Nek i drugi klubovi npr cz objavi sve ugovore,mi smo dali prvi primer.... Mislim da nece biti mesta... Drugo,po meni alternative za ulazak ce biti pre Apostol,D.Zivkovic nego on
Redrooster Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Da li je doslo vreme smene generacija, verovatno...ali mislim da moze da izgura sezonu do kraja.
Recommended Posts